Bezig met laden...
27 Mar 2023

FELCO assortiment tuingereedschap

Het gloednieuwe assortiment tuingereedschap, dat bestaat uit een tuinschep,handvork, handkrabber, handwieder en Zwitsers Hori-Hori tuindersmes, is speciaal ontworpen om professionele tuiniers of hobbyisten het maximale uit hun tuinierervaring te laten halen.

HET JUISTE GEREEDSCHAP VOOR IEDERE KLUS

De tuinschep is perfect voor het graven van gaten en het planten van zaden, terwijl de krabber ideaal is om de grond los te maken en het voorbereiden van de tuin op het planten. De wieder is ideaal voor het verwijderen van onkruid in moestuinen, boomgaarden en wijngaarden, terwijl de vork kan worden gebruikt voor het beluchten van grond en het draaien van compost. Ten slotte is de Zwitserse Hori-Hori een perfect gereedschap om geworteld onkruid uit gazon en tuin te graven.

UITZONDERLIJKE KWALITEIT, ZONDER COMPROMIS

Al ons gereedschap is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Ze zijn voorzien van een comfortabele handgreep gemaakt van essenhout wat een langdurig gebruik vergemakkelijkt. Bovendien is het tuingereedschap ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn, met een strakke en moderne look die bij elke tuin past.

Belangrijkste specificaties

Image
  • Opvallend rood FELCO handvat, handmatig geolied (op basis van lijnolie). Ftalaatvrij.
  • FSC essenhouten handgrepen & leren riem
  • Gesmeed boorstaal
  • Het blad heeft een zeer scherpe snijkant, van de punt tot de onderkant, om met alle kracht plantgaten te kunnen maken.

FELCO 401 : Tuinschep

Een onmisbaar gereedschap bij het planten in de tuin.

Meer lezen

FELCO 421 : Handwieder

Gemaakt voor het losmaken van de wortels van het onkruid zonder deze te beschadigen.

Meer lezen

FELCO 441 : Zwitsers Hori Hori tuindersmes

Perfect om onkruid met penwortels uit te graven, kleine gaten te graven en gemakkelijk zaden te planten.

Meer lezen

FELCO 411 : Handkrabber

Voor beluchting en teeltwerkzaamheden.

Meer lezen

FELCO 431 : Handvork

Hiermee kunt u gemakkelijk grond losmaken, compost door bloembedden mengen en oude planten verwijderen.

Meer lezen