Bezig met laden...
11 Oct 2020

Een reeks handschoenen voor een perfect resultaat

Les Geneveys-sur-Coffrane, 1 september 2020: FELCO lanceert een reeks persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), bestaande uit drie modellen handschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor snoeiprofessionals: FELCO 701, 702 & 703.  

FELCO-910_FELCO-702-01

Deze nieuwe lijn handschoenen is een natuurlijke aanvulling op de snijwerktuigen van het Zwitserse merk. De handschoenen zijn ontworpen voor snoeiwerk en het design en de technische bijzonderheden van elk model sluiten perfect aan bij de ergonomie van de FELCO-snoeischaren. Hierdoor heeft u in elke situatie gegarandeerd een perfecte controle tijdens het snoeien.

Deze eerste reeks handschoenen is ontwikkeld om de handen te beschermen tegen het risico van licht lichamelijk letsel en biedt drie modellen: FELCO 701, FELCO 702 & FELCO 703. Bij het ontwerp van deze uitrusting is bijzondere aandacht besteed aan comfort, kwaliteit en prestaties om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals op het gebied van snoeiwerkzaamheden, waarvan de veiligheidsnormen het gebruik van PBM's vereisen. Maar deze handschoenen kunnen ook aantrekkelijk zijn voor individuen.

Alle drie de modellen hebben speciale eigenschappen die ze geschikt maken voor verschillende toepassingen.

FELCO 701

Lichtgewicht en ergonomisch, dit model gemaakt van HPPE (high performance polyethyleen) vezelbreiwerk garandeert een hoge weerstand tegen snijden. Nitril gecoate vingers en handpalm zorgen voor een uitstekende grip en weerstand. Geschikt voor nauwkeurig snoeiwerk voor wijnbouwers, landschapsarchitecten, fruittelers of boomkwekers.

FELCO 702

Dit model is ontwikkeld om de handen te beschermen bij intensief gebruik en is gemaakt van rundleder (palm en vingers) en pvc-elementen om een betere hechting en weerstand te garanderen. De gevoerde rug is gemaakt van Spandex, een rekbaar en ademend materiaal. Unisex handschoen, warm in de winter. Perfect voor het snoeien in wijngaarden, landschapsarchitectuur of boomkwekerij.

FELCO 703

Dit model is gemaakt van hoogwaardig, lekvrij leer en beschermt tegen het risico van licht lichamelijk letsel. Een elastische band aan de basis van de handschoen zorgt voor een betere pasvorm van de pols. Ideaal voor zwaar werk, snoeien in de tuinbouw, bij het tuinieren en in de fruitteelt. Het elegante ontwerp is geschikt voor elk seizoen.

Elk model is verkrijgbaar in 4 maten: S / M / L / XL, wat overeenkomt met de numerieke maten 8 / 9 / 10 / 11. FELCO handschoenen zullen vanaf september 2020 verkrijgbaar zijn via het gebruikelijke distributienetwerk of via de online shop op de felco.com website.