Indlæser...
02 Jun 2010

FELCO SA: Nye grensave

Geneveys-sur-Coffrane (februar 2010) - Drevet af ønsket om at imødekomme selv de mest krævende professionelle brugeres behov, lancerer FELCO SA nu to nye grensave, der spækket med tekniske forbedringer. Med lanceringen sætter verdens førende producent af beskærings- og klipningsværktøj en ny standard for beskæringsværktøjs ydeevne, levetid og brugerkomfort.

De nye modeller adskiller sig hinanden i form af længden af deres avancerede trækskær: 33 cm (13 in.) for FELCO 611-modellen, 24 cm (9,5 in.) for FELCO 621-modellen. Forbedringer i forhold til foregående modeller:

- Savtakkerne er nu impulsforstærkede, hvilket gør dem hårdere og forlænger savklingens levetid.
- Savtakkernes form er ændret for at sikre maksimal bortledning af savsmuld under skæring.
- Selve savklingens form er redesignet for at sikre optimal brugerkomfort og reducere vibrationer.

Begge save har bibeholdt den funktionalitet, der har gjort de to foregående modeller, FELCO 610 og FELCO 620, til en succes: Savklingen er fremstillet af rustfrit, kromlegeret højkvalitetsstål. Det tilspidsede hoved forhindrer ophobning af savsmuld under skæring og det ergonomiske, glidesikre håndtag går dette stykke værktøj utrolig let og behageligt at bruge.

Modellerne FELCO 611 og FELCO 621 leveres med en skede og en aftagelig bæltestrop, der kan tilpasses til både venstre- og højrehåndsbrug. Med undtagelse af håndtagene, kan alle dele udskiftelige, hvilket sikrer lang levetid og den højest mulige ydeevne.

Yderligere oplysninger:
- Medier (presse): Patricia Borloz: Tlf. +41 328 581 449
- Andre spørgsmål: Kontakt os for at finde den rigtige FELCO-kontaktperson Kontakt os