Φόρτωση...

Η συνεχής αναζήτηση της υπεροχής

Σκοπός της FELCO ήταν, είναι και θα είναι να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες και διαρκείς λύσεις στον τομέα του κλαδέματος και της κοπής. Αν και η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην αγορά των επαγγελματιών χρηστών, οι οικιακοί χρήστες δεν παραμερίζονται: αυτοί που απολαμβάνουν την ολοκλήρωση μιας τέλειας εργασίας πρέπει να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία για κλάδεμα και κοπή.

Η FELCO δεν σταματά να επιδιώκει την παραγωγή εργαλείων υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας διαδικασίες ακρίβειας, με μοναδικό στόχο: την τελειότητα. Τα πιστοποιητικά τρίτων σε πολύπλευρους τομείς όπως είναι η Ποιότητα, το Περιβάλλον και η Ασφάλεια αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη αυτού. Η πολιτική ποιότητας και ασφάλειας όσο και η περιβαλλοντική πολιτική της FELCO είναι προσβάσιμη κατόπιν απλού αιτήματος στη διεύθυνση info@felco.com.

Αειφόρος ανάπτυξη

Αειφόρος ανάπτυξη και η FELCO: δύο συνώνυμα που αποδεικνύουν τη δεδηλωμένη δέσμευση του συνόλου του προσωπικού της FELCO, για περισσότερο από 70 χρόνια, να προσφέρει στους επαγγελματίες τελικούς χρήστες προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και διανεμηθεί με βάση τις αξίες μας.

Τα εργαλεία της FELCO έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση. Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν ιδιαίτερα την κοπή που εκτελούν τα μοντέλα μας, που είναι καθαρή και ακριβείας, επειδή είναι εγγυημένη η γρήγορη επούλωση των τραυμάτων που προκαλούνται από την κοπή.

Όμως, ο σεβασμός προς τη Μητέρα Φύση δεν τελειώνει εκεί. Στη FELCO εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τις όποιες επιβαρύνσεις δημιουργούνται στο περιβάλλον από την παραγωγική διαδικασία. Τα δυνατά μας εργαλεία καθώς και η φιλοσοφία ετών που ακολουθούμε και αφορά την προσφορά ανταλλακτικών, συνεισφέρουν στην αύξηση του χρόνου ζωής των εργαλείων μας και στην αποφυγή δημιουργίας άχρηστων απορριμμάτων.

ΠΡΟΪΟΝ

Εργονομικά χαρακτηριστικά: άνετο, ελαφρύ, μειώνει την καταβολή προσπάθειας
Εξαρτήματα που αντικαθίστανται: ακρίβεια και ταυτόσημη αναπαραγωγή για τη δυνατότητα εναλλαγής εξαρτημάτων
Ανθεκτικά εξαρτήματα: στιβαρά και ανθεκτικά στο χρόνο προϊόντα, συστηματική χρήση ποιοτικών υλικών

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Δίκτυο διανομής και τελικοί χρήστες: αφοσίωση
Προμηθευτές: αμεσότητα και κοινές αξίες
Προσωπικό: μακροπρόθεσμη απασχόληση, αφοσίωση, προσαρμοστικότητα και κοινωνική ευθύνη

ΕΤΑΙΡΙΑ

Κάθετη ενσωμάτωση και γνώση σε βάθος των διαδικασιών και μεθόδων παραγωγής
Ειδίκευση στη διαχείριση και χρήση πόρων
Συνεχής μείωση επίδρασης στο περιβάλλον

Ένα όραμα, στόχοι και αξίες

Το 1946 ο Félix Flisch εξήγαγε ήδη τα προϊόντα του στην Ολλανδία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Νότιο Αφρική και στο Ισραήλ, έχοντας συνεχώς την επιθυμία αυτά να γίνουν αποδεκτά από τους επαγγελματίες του χώρου στον οποίο απευθύνονταν.

Από τότε, η πίεση των ανταγωνιστών στους επαγγελματίες αυτούς αυξήθηκε. Η FELCO έπρεπε να παράσχει σε αυτούς καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις, ως απάντηση σε αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Το δίκτυο πωλήσεων της FELCO είναι πλήρως εκπαιδευμένο στο να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών αλλά και να καλύπτει τις υψηλές τους απαιτήσεις.

Η FELCO και η επαγγελματική αγορά

Σήμερα οι επαγγελματίες του χώρου αναγνωρίζουν στη FELCO το ρόλο ενός πραγματικού επαγγελματικού εταίρου. Με την εμπιστοσύνη όμως έρχεται και η υπευθυνότητα: Η FELCO οφείλει να ανανεώνει και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων της.

Η FELCO διαθέτει τμήμα ανάπτυξης αγοράς σκοπός του οποίου είναι να προβλέπει τις ανάγκες των αγορών και να ανταποκρίνεται με εργαλεία τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των τελικών χρηστών.

Όλες αυτές οι διαδικασίες λαμβάνουν χώρα, έχοντας φυσικά υπόψη τις βασικές αξίες της FELCO: ποιότητα, καινοτομία, σεβασμός, ταπεινοφροσύνη και επαγγελματισμός. Αυτές οι αξίες λαμβάνονται υπόψη από το σύνολο των εργαζομένων στην εταιρία μας και μας επιτρέπουν να αναπτυσσόμαστε μαζί με τους πελάτες μας.