Φόρτωση...

FELCO 701

Workwear gloves of 13 gauge JPPE knitted with nitrile coating, red and black

Αυτό το ελαφρύ και εργονομικό μοντέλο με πλέξη από ίνα HPPE εγγυάται μεγάλη αντοχή στην κοπή. Τα δάχτυλα και η παλάμη του χεριού με ενίσχυση νιτριλίου προσφέρουν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Προσαρμόζεται στις ακριβείς εργασίες κοπής των αμπελουργών, των τοπιογράφων, των δεντροκαλλιεργητών ή των φυτοκόμων.

Βάρος
  • 84g
  • 0.18lb
Κίνα κατασκευής

Περιγραφή

Προσφέροντας εξαιρετική αντοχή στην τριβή και τη διάσχιση, το μοντέλο FELCO 701 είναι κατασκευασμένο από ίνα HPPE (πολυαιθυλενίου υψηλής απόδοσης) 13 gauge. 

Η μονάδα μέτρησης «gauge» υποδεικνύει την πυκνότητα ύφανσης, ενώ ο αριθμός υποδεικνύει τον αριθμό βελονιών ανά 2,5 cm του γαντιού. Έτσι, ακριβώς όπως τα γάντια ύφανσης 13 gauge, τα FELCO 701 είναι λεπτής ύφανσης, γεγονός που αυξάνει την πυκνότητα και, συνακόλουθα, τη στεγανότητα της πλέξης.

Η παλάμη είναι ενισχυμένη με νιτρίλιο για καλύτερη πρόσφυση και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η ελαστική λωρίδα στη βάση του καρπού χαρίζει τέλειο κράτημα.

  • Ελαφρύ και εργονομικό γάντι
  • Πλέξη από ίνα HPPE (πολυαιθυλενίου υψηλής απόδοσης) που εγγυάται μεγάλη αντοχή στην κοπή
  • Ενίσχυση νιτριλίου στα δάχτυλα και την παλάμη του χεριού, η οποία προσφέρει άψογη πρόσφυση και εξαιρετική ανθεκτικότητα