Indlæser...

Industriel og teknologisk know-how

Fra begyndelse, har FELCO forsøgt at mestre alle de industrielle og teknologiske forretningsgange, med henblik på design og tilblivelse af mange typer værktøjer. Denne strategi tillader FELCO, systematisk at integrere avanceret teknologi på ethvert stade af produktionen til at forbedre dem via know-how indhentet i de over 75 år virksomheden har bestået. Den totale kontrol over produktions processen garanterer kvaliteten på produktet; yderligere giver det en høj leverings sikkerhed.

Félix Flisch, en brilliant opfinder

Félix Flisch og FELCO er uløseligt kædet sammen. Han var en selvlært visionær som, i 1945, på grund af begrænsede resourcer, satte sig selv et meget ambisiøst mål: at opfinde en beskære saks der ikke lignede andre, for at sælge dem på det Schweitziske marked.

For at nå sit mål, købte Félix Flisch en gammel ur fabrik. Omgående blev der sat en ny dagsorden: hvor beskære sakse, indtil da, havde været en af mange agro værktøjer, blev det nu et værktøj af kvalitet og med præcision. Ved at fortsætte med at forbedre komfort og effektivitet, endte Félix Flisch's saksene med at blive accepteret af selv de mest kræsne professionelle.

Lidt efter lidt begyndte eksport markedet at åbne sig. Udfordringen var, at finde balancen mellem at sælge til eksport, og sørge for at udbrede den korrekte brug af produkterne. På trods af alt, var det et must, at være på forkant med ergonomi og teknik.

I dag er saksene tilgængelige i over 120 lande og er kendt og anerkendt for de exeptionelle beskære- wire- og kabel sakse. FELCO fortsætter i Félix Flisch's ånd.

ERGONOMI

UDSKIFTELIGHED

HOLDBARHED

ERGONOMI

UDSKIFTELIGHED

HOLDBARHED

Ideér og produkter

Da Félix Flisch patenterede den allerførste saks, FELCO 1, var han allerede bevidst om vigtigheden af:

  • Ergonomi, lav saksen så ergonomisk korrekt som muligt
  • mulighed for udskiftning af alle dele
  • bruge de bedste materialer tilgængeligt på markedet, for at grantere klippe kvalitet og lang holdbarhed.

For at udvikle og konsolidere produkt strategi, er FELCO meget lydhør. FELCO lægger stor vægt på markedernes og kundernes behov og ønsker. Kravet om fornyelse og nytænkning er vedvarende. Forskning- og udviklingsafdelingens mission er, at sikre virksomhedens fortsatte eksistens, ved hele tiden, at være et skridt foran konkurrenterne.

75 år med ideer og innovationer

Efter 75 års drift har FELCO oplevet den markante udvidelse af sin produktserie. Den simple beskære saks som startede virksomheden, har fået selskab af dreje-håndtags beskære sakse og senere drevne sakse. Resultatet er i dag en lang række værktøjer af meget høj kvalitet, lavet af materialer af yderst høj kvalitet.

Dette demonstreres af FELCO wire- og kabel sakse som har et unikt trekantet klip. Relevante ideér og fornyelser bliver altid godt modtaget på de forskellige markeder.