Bezig met laden...
14 Nov 2022

De nieuwe FELCO 221 takkenschaar

De nieuwe FELCO 221-takkenschaar is verkrijgbaar in drie maten en is ontworpen voor boomgaarden, fruitbomen en groenvoorzieningen waarbij knip- en snoeiwerkzaamheden een grote reikwijdte vereisen. 

FELCO 221-70-80-90_massonry

De FELCO 221-serie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals. Het is echter ook geschikt voor niet-professionele gebruikers die in hun tuin op hoogte willen snoeien. Het gehard stalen blad, het gesmede tegenmes en de geëxtrudeerde aluminium handgrepen garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid.

HERONTWORPEN GEOMETRIE

De FELCO 221 is uitgerust met een ongelooflijk efficiënte snijkop. Het gebogen blad is vervaardigd volgens een exclusief FELCO slijpproces, dat de duurzaamheid van de snijkant aanzienlijk verbetert. De nieuwe geometrie van het blad zorgt voor een betere incisie in hardhout en vereist minder inspanning. Het blijft echter nog steeds mogelijk om nauwkeurig te snoeien met de tip.

VOOR COMFORTABEL GEBRUIK

Met een snijdiameter van 45 mm is de FELCO 221 geschikt voor gebruik in boomgaarden en landschapsarchitectuur. Een antisliplaag geeft dit lichtgewicht gereedschap een aangename en comfortabele grip. Het "I"-ontwerp van de aluminium buizen biedt optimale weerstand tegen fysieke belasting, terwijl de zachte schokdempers vermoeidheid helpen verminderen.

Foto krediet : tripack