01 Nov 2017

Poduzeće FELCO predstavlja novu seriju džepnih nožića kao proširenje svojeg asortimana proizvoda

Glavne prednosti noževa FELCO serije 500:

- Jednostavno otvaranje oštrice te upotreba i za ljevake i dešnjake
- Mekana presvlaka na bočnoj strani omogućava ugodno držanje
- Ergonomski oblik omogućava dobro držanje
- Sustav zaključavanja oštrice jamči sigurnu uporabu
- Od 3 do 10 funkcija po izboru

Ovaj švicarski nožić je nezaobilazan alat za grad i selo, koji se može smjestiti u bilo koji džep. Bilo da je riječ o iskusnom ili neiskusnom korisniku, novi džepni nožić  FELCO serije 500 zadovoljit će svačije potrebe.

Uzimajući u obzir originalnost džepnih noževa SWIZA, poduzeće FELCO je odabralo sedam izdržljivih i modernih modela švicarskih noževa. Ova nova serija pod nazivom FELCO 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 naći će se u prodaji ove jeseni. Švicarski noževi, čiji oblik  krivulje i ergonomija su preoblikovani, imaju brojne alate koji olakšavaju vaš život.

Štoviše, noževi FELCO serije 500 sigurno će vam se sviđati: pametno osmišljen urez omogućava jednostavno otvaranje oštrice dešnjacima i ljevacima, presvlaka bočnih strana mekana na dodir omogućava ugodno držanje, dok ergonomski oblik omogućava dobro držanje u ruci. Osim toga, sigurna je uporaba dodatno poboljšana primjenom sustava za zaključavanje oštrice u otvorenom položaju. Svaki model ima čvrstu oštricu od nehrđajućega čelika (440/57 HRc) i brojne alate, kao na primjer: jedan ili više odvijača (ravni ili Phillipsov odvijač), vadičep, pilicu ili otvarač za boce. Brojni alati omogućavaju vam odabir modela koji je najprikladniji vašim potrebama. Osim toga, održavanje noževa je iznimno jednostavno te se povremeno mogu prati i u perilici za posuđe.

„U svrhu proširenja svojeg kvalitetnog asortimana proizvoda, koji su korisni svima, poduzeće FELCO uspostavilo je partnerski odnos sa švicarskim poduzećem «Helvetica Brands SA» koje proizvodi poznate džepne noževe marke SWIZA. Između velikog broja švicarskih noževa, koji se proizvode u kantonu Jura, poduzeće  FELCO je odabralo sedam modernih i funkcionalnih modela. Dodatak prikladan za sve životne stilove koji je uvijek spreman na pustolovinu!”,dodao je Stephan Kopietzki, CCO poduzeća FELCO.

„Iznimno smo sretni zbog zasnivanja navedenog partnerskog odnosa koje označava početak uspješne suradnje između dva proizvođača. Budući da poduzeća FELCO i SWIZA  imaju iste vrijednosti te nude svoje proizvode istim kupcima, zahtjevnim zaljubljenicima u prirodu, zasnivanje ovog partnerskog odnosa sasvim je prirodan korak. Ovim partnerstvom ojačat ćemo našu prisutnost na međunarodnom tržištu te pružiti našoj mladoj marki SWIZA priliku da se dokaže i na novim tržištima, nadodao je Peter Hug, glavni direktor poduzeća Helvetica Brands SA.