Loading...

FELCO 911

Futrola - koža - s petljom i kopčom

Ponekad ništa manje od pile nije dovoljno… u tim situacijama dvostruka futrola FELCO 911, od prave kože, čuva škare za živicu FELCO i preklopnu pilu FELCO ili dva para škara za živicu FELCO. Izbor je na vama, ali – kao kod svih alata FELCO – podrazumijevaju se iznimna praktičnost i ergonomija. Kada su jedan iza drugoga, dva džepa omogućuju vam besprijekoran prijelaz i lako držanje neophodnih reznih alata. Čvrsta i pouzdana, s tvrdim šavovima i zakovicama, futrola FELCO 911 odličan je suputnik vaših omiljenih alata FELCO.  

Weight
  • 195g
  • 0.43lb
Length
  • 285.00mm
  • 11.22inch
Made in Sjedinjene Države

Description

Iako ima dva džepa, kompaktna futrola FELCO 911 praktično vam drži dva alata FELCO na dohvat ruke, pri čemu ne ometa vaše kretnje obrezivanja. Ne samo lagana konstrukcija, nego i način na koji su alati postavljeni jedan iza drugoga, čine uklanjanje glatkim postupkom, pri čemu se ne ometa ništa drugo osim onoga što želite. Bilo da trebate dva para škara za živicu, ovisno o različitim veličinama grana, ili par škara za živicu i preklopnu pilu FELCO da biste se nosili sa svojim danom, FELCO 911 obavlja više funkcija istodobno smirenom učinkovitošću. Izrađena od prave kože, sa snažnim šavovima i metalnim zakovicama, FELCO 911 idealan je doživotni partner vašim alatima FELCO. Kada je pričvrstite na remen kopčom ili remenom, ostaje tamo poput starog pouzdanog prijatelja kamo god je ponijeli.

  • FELCO 911 čvrsta je futrola od prave kože koja vam daje iznimnu praktičnost bez obzira na to kamo vas odvelo obrezivanje
  • Dva džepa – za spremanje i nošenje ili dva para škara