Loading...

FELCO 501

Švicarski FELCO nož, 4 funkcije, uklj. pluta vijak

Podjednako elegantan, siguran i praktičan, ergonomski džepni nož FELCO 501 obuhvaća robusnu oštricu od nehrđajućeg čelika, vadičep sommelierske kvalitete, pincetu i siguran sustav lokota za oštricu. Ima jednostavan utor za otvaranje oštrice koji će se odmah svidjeti i dešnjacima i ljevacima. Održavanje je jednostavno uz nekoliko jednostavnih koraka i još jednostavnije kad shvatite da je nož sigurno prati u perilici. 

Weight
  • 60g
  • 0.13lb
Length
  • 95.00mm
  • 3.74inch
Made in Švajcarska

Description

Ne nalazite tako često alat koji jednako udovoljava zahtjevima korisnika kojima su važne i estetika i funkcionalnost. Džepni nož FELCO 501 svestran je alat koji ima nešto za svakoga, uključujući inovativan utor za otvaranje oštrice koji je idealan i za dešnjake i ljevake. Drške „mekane na dodir” znače da ćete ga stalno izvlačiti iz džepa da biste uživali u osjećaju i ravnoteži dok ga okrećete u ruci. Dobar zahvat i sustav koji blokira oštricu od nehrđajućeg čelika u otvorenom položaju pružaju iznimnu sigurnost. Jednostavno pritisnite križić da biste je odblokirali i uživajte u preostalim dvjema funkcijama – odnosno preciznoj pinceti – i vadičepu s pet okretaja. Održavanje je jednostavno. Otvorite bocu i natočite si piće, a zatim si čestitajte na kupnji dok stavljate FELCO 501 u perilicu posuđa.

  • Kompaktan i moderan dizajn ne samo da daje dobar izgled džepnom nožu FELCO 501, nego i najmanjim rukama omogućuje jednostavnu upotrebu
  • Džepni nož za svakoga; učinkovita i ugodna upotreba bez obzira na to jeste li dešnjak ili ljevak
  • Ergonomski zakrivljen oblik smanjuje napor zglobova i omogućava čvrsto držanje da biste sigurno i praktično rezali