Yükleniyor...
16 Nov 2017

FELCO 211 adı altında, üç farklı kol seçeneği ile çok amaçlı, yeni yüksek dal budama makaslarını satışa sunuyor.

Bu yeni ürün gamı, 35 mm çapa kadar dalları kesmek için yüksek performanslı bir çözüm sunmaktadır. Hafif, ergonomik ve güçlü FELCO 211, özellikle ağaç yetiştiriciliği, peyzaj, bağcılık, park ve bahçe bakım işlerine son derece uygundur.

FELCO 211’in büyük yeniliği yeni bıçak tasarımında yatar: tutma etkisini arttıran ve kullanıcıya daha fazla kolay kullanım sağlayan, çapı değiştirilebilir bir bıçağa sahiptir. FELCO mühendisleri, dalı mümkün olduğunca kesme aksına yakın konuma getirmek ve maksimum bir güç etkisi sağlamak için alt bıçağın kavisini de optimize ettiler. Böylece harcanan gücü en aza indirerek, sert dallar da dahil, kolay bir kesim sağlayan, bir ustalık eseri ortaya çıktı.

İsviçre markası uzmanlığı altında , tamamen geri dönüşümlü ve yenilenebilir malzemelerden imal edilen FELCO 211, yüksek kaliteli tavlanmış bir çelik bıçağa, sağlamlık, rijidite ve uzun ömürlülük garantisi sunan dövme çelik bir alt bıçağa sahiptir. Kollar çekme alüminyumdur ve yenilikçi “I” profili sayesinde fiziksel zorluklara karşı maksimum dayanıklılık garanti eder. Bu hafif, yüksek dal budama makasları, üç farklı kol uzunluğu ile sunulur: 40 cm, 50 cm ve 60 cm.

FELCO 211, uzman kesme gücünü ve kolay kullanımı bir araya getiren, ustalıklı bir tasarımdan yararlanır. Tutma kolları iyi ve rahat bir tutuş sağlayan, kaymaz bir kaplamayla kaplanmıştır; kauçuk esnek amortisörler, kesme işleminin sonundaki darbeleri azaltır; özsu oluğu çalışmayı kolaylaştırır.  Mükemmel düzgünlükte kesen bu makasın, ustalıklı tasarımını, kesme bıçağını çok kolay şekilde ayarlamayı sağlayan  bir mikrometrik sistem tamamlar.

İsviçre, Geneveys-sur-Coffrane tesisinde imal edilen FELCO 211, 2017 sonbaharından itibaren her zamanki satış noktalarında satışa sunulacaktır. Markanın tüm ürünlerinde olduğu gibi daha uzun kullanım ömrü sağlayacak yedek parçalar mevcuttur.

FELCO Ticaret ve Pazarlama Müdürü Stephan Kopietzki şunları söylüyor: “FELCO 211, hem sezon boyunca birkaç bin kesim gerçekleştiren hem profesyonel hem de amatör kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Ayrıca, hafif tutma kollarına ve sağlam bir tasarıma sahip FELCO 211, kolay ve rahat bir şekilde büyük çaplı dalları budamayı sağlıyor. Üç farklı tutma kol uzunluğunda sunulan bu yeni yüksek dal budama makası, ürün gamımızı genişletmemize katkıda bulunacak ve iki elle kullanılan budama makası pazarında kilit bir oyuncu olarak konum almamızı sağlayacak”.