Yükleniyor...
13 Jul 2013

Aletleri daha kullanıcı dostu ve rahat hale getiren yeni döner saplar.

FELCO, FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 ve FELCO 50'nin ergonomisini daha kolay ve rahat bir kavrama sağlamak için geliştirdi.

Kesme ve budama aletlerinde kalitesiyle küresel bir lider olarak kabul edilen İsviçre Şirketi FELCO, "Green serisinde" yer alan FELCO 7, 10, 12 ve 50 modellerini kapsayan tek elli, döner saplı budama makaslarının ergonomisini geliştirmeye odaklandı. Şirket, hali hazırda budama makaslarını kullanırken büyük konfor sağlayan ve elin hareketini destekleyen döner saplar ile mükemmellik sınırlarını genişletmeye çalışıyor. Bu aletler özellikle fidancılık, çiçekçilik ve bağcılık alanlarında çalışan uzmanlar için tasarlandı, ancak ayrıca kendini adamış amatörler tarafından da kullanılabiliyor. Yeni modellerin tümü Eylül'den itibaren piyasaya çıkıyor.

Yapılan iyileştirmeler sonucunda FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 ve FELCO 50'nin konforu artırılmıştır. Ana değişiklik olarak döner sap için elastomer (kauçuk) bir kaplama tercih edilmesi geliyor, bu malzeme şimdiye kadar kullanılan polimerden daha yumuşak ve daha fazla kaydırmazlık özelliğine sahiptir. Ek olarak FELCO 7, 10 ve 50 modellerindeki alüminyum sapların geometrisi, budama makaslarının ergonomisini ve verimliliğini artırmak için revize edilmiştir.

FELCO Company'nin benzersizliği ürünlerinin sağlamlığından geliyor. Alüminyum budama makası sapları ömür boyu garantilidir. Ayrıca tasarımcılar döner saplar da dahil yeni yedek parçaların eski aletlerle uyumlu olmasını da sağlamış.