Yükleniyor...
11 Jan 2013

FELCO 220: Eşsiz güç ve düzgün kesim!

FELCO, baypas kesme başı ile birleştirilmiş, iki el ile kullanılan, manivelalı budama makaslarını piyasaya sürüyor: FELCO 220. Çapı 40 mm’ye kadar olan dalları kesme kapasitesine sahip, hafif ve güçlü. Manivela sistemi budama işlemini kolaylaştırırken baypas kesme başları da pürüzsüz ve düzgün kesim yapma imkânı sunar.

FELCO 220 makasları, Geneveys-sur-Coffrane mühendisleri tarafından tasarlanan yeni iki el ile kullanılan makaslardır. Bu makaslar FELCO 230 ve FELCO 231 serilerini tamamlayacaktır. İlk iki modeldeki manivela sistemi, hafiflik ve güce sahip olan FELCO 220 makasları müthiş kesme başı ile ön plana çıkmaktadır.

FELCO 220 makaslarının sunduğu pürüzsüz ve düzgün kesim, bitkilerin enfeksiyon kapma riskini büyük ölçüde azaltırken iyileşme oranlarını da geliştirir.

Güçlü bir temperli çelik bıçak ve örs bıçak ve faydalı bir manivela sistemi ile donatılan FELCO 220 makasları çapı 40 mm’ye kadar olan dalları keser. Bu sistem %65’e kadar daha fazla güç sunar ve bu sayede testere kullanımını sınırlar.

FELCO 220 makasları ağır ağaç işlerinin yanı sıra park ve bahçe çalışmaları için de idealdir. 80 cm uzunluğunda ve 1,3 kg ağırlığında olan FELCO 220 makasları hafiftir ve yüksek dallarda da kolayca çalışma imkânı sunar. Yumuşak yaylar ve iyi alet yükü dağıtma özelliği olağanüstü bir kullanma kolaylığı sağlar. Bu makaslar mükemmel ergonomi sağlayan kaymaz, boru şeklinde, alüminyum alaşımlı saplara sahiptir.

En iyi malzemelerin kullanıldığı ve sıkı üretim süreçlerinin ürünü olan Felco aletlerini uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. FELCO 220 makasları eksiksiz yedek parça seti ile birlikte sunulmaktadır.