Loading...

FELCO 506

Švicarski nož FELCO, 10 funkcija, uklj. odvijač i pila

Džepni nož FELCO 506 potrošački je svestrani alat. Neizostavan je to alat koji morate nositi, s deset funkcija pa možete sigurno rezati, piliti, učvršćivati odvijačem, otvarati, ugađati, izvlačiti i savijati predmete gdje god živjeli, bilo da radite ili tražite pustolovinu – opremljen je da bi sve smireno obavljao. Kompaktna snaga i učinkovitost noža FELCO 506 naglašene su sigurnosnim sustavom koji blokira oštricu i otpušta se jednostavnim pritiskom gumba. Svestrano znači i uključivo. Rijetko je da se i dešnjaci i ljevaci osjećaju jednako sretni, ali domišljat otvor na utoru noža FELCO 506 znači sklad u svakoj situaciji.

Weight
  • 110g
  • 0.24lb
Length
  • 95.00mm
  • 3.74inch
Made in Švajcarska

Description

Nije tajna zašto će džepni nož FELCO 506 postati vaš stalan suputnik na otvorenom na poslu ili u slobodno vrijeme. Zahvaljujući deset funkcija, nož vam je iznimno važan saveznik bilo da morate odmah reagirati na neki zadatak ili vam vaši redovni alati nisu pri ruci. Nazubljena oštrica od 75 mm ima visokoučinkovite zube koji ograničavaju potreban broj hodova kada obavljate kratke poslove neočekivanog rezanja. Pinceta, iznimno oštra oštrica noža, dva odvijača ravne oštrice, odvijač s glavom Phillips i otvarač boca i konzervi također će vas se dojmiti. Praktičan utor za otvaranje oštrice i sustav blokiranja koji će raspršiti sve vaše brige glede sigurnosti – dobitna kombinacija za iznimne radne karakteristike. Drška „mekana na dodir” i ergonomski oblik omogućuju odlično držanje koje je vidljivo u trenu. Ne možemo poreći da vam je povremenim pranjem noža u perilici posuđa život i malo lakši. No, kratko bacite pogled na naše savjete za održavanje i sve će vaše brige brzo nestati.

  • Kompaktan i moderan dizajn ne samo da daje dobar izgled džepnom nožu FELCO 506, nego i najmanjim rukama omogućuje jednostavnu upotrebu
  • Džepni nož za svakoga; učinkovita i ugodna upotreba bez obzira na to jeste li dešnjak ili ljevak
  • Ergonomski zakrivljen oblik smanjuje napor zglobova i omogućava čvrsto držanje da biste sigurno i praktično rezali