Loading...

FELCO 504

Švicarski nož FELCO, 9 funkcija, uklj. odvijač

Džepni nož FELCO 504 – kao da imate kutiju s alatom u džepu. Ima jednostavan pristup za devet funkcija – napravili smo ga za svakoga, bilo da je na poslu ili provodi slobodno vrijeme, stalan ili povremeni korisnik, dešnjak ili ljevak, profesionalac ili amater. Zapravo, to je pravi alat za bilo koga tko treba sigurnost i praktičnost koju dobiva kada udobno nosi siguran, inovativan, ergonomski, pouzdan i učinkovit višenamjenski džepni nož. 

Weight
  • 85g
  • 0.19lb
Length
  • 95.00mm
  • 3.74inch
Made in Švajcarska

Description

Možda to bude prvi alat koji ćete uzeti ujutro i posljednja stvar koju ćete izvući iz džepa navečer. Ako ipak zaboravite izvući džepni nož FELCO 504 iz odjeće, ne trebate se brinuti, povremeno pranje u perilici posuđa dio je propisanog režima održavanja. Devet je funkcija, uključujući: oštricu od 75 mm, odvijač s glavom Phillips br. 1, pincetu, univerzalni otvarač boca i odvijač ravne oštrice br. 3. Urez za savijanje žice, otvarač konzervi, odvijač ravne oštrice br. 1 i jednostavan sustav za blokiranje oštrice i čvrsti zahvat zakrivljene drške koji nadopunjuje osnovni inventar – FELCO 504 vaše je osiguranje od svih izazova koje vam svaki dan priredi. Osim što ćete sve te male poslove dovesti do savršenstva, neizbježno je da ćete željeti užitak ponovne upotrebe ovog džepnog noža. 

  • Kompaktan i moderan dizajn ne samo da daje dobar izgled džepnom nožu FELCO 504, nego i najmanjim rukama omogućuje jednostavnu upotrebu
  • Džepni nož za svakoga; istodobno i učinkovita i ugodna upotreba bez obzira na to jeste li dešnjak ili ljevak
  • Ergonomski zakrivljen oblik smanjuje napor zglobova i omogućava čvrsto držanje da biste sigurno i praktično rezali