Bezig met laden...
01 Mar 2021

Nieuwe producten voor dagelijks Gebruik : FELCO 905 & FELCO 981

FELCO brengt twee nieuwe producten voor dagelijks onderhoud op de markt die uw snoeischaar altijd schoon en goed geslepen houden. Het slijpgereedschap 905 en het harsoplosmiddel 981 vormen het winnende duo waarmee uw snijgereedschap altijd klaar voor gebruik is.

Shooting 2020 Landeron - FELCO 905 07

Gebruikers van de producten van FELCO verwachten dat hun gereedschap altijd schoon, efficiënt en scherp blijft. Het Zwitserse merk brengt twee nieuwe artikelen op de markt voor het dagelijks onderhoud van snoeischaren en ander snoeigereedschap.

FELCO 981

Dit oplosmiddel verwijdert eenvoudig restanten van hars, sap en vuil op snoeischaren, met name op messen en tegenmessen. Het product wordt geleverd in een spuitbus en is eenvoudig te gebruiken. Spuit het simpelweg op het gereedschap, laat het inwerken en veeg het af om uw gereedschap volledig te reinigen. Het schuimeffect van het product vermindert de benodigde hoeveelheid schoonmaakmiddel en zorgt voor een goedkope schoonmaakoplossing. Dit oplosmiddel is biologisch afbreekbaar en bevat geen teflon, siliconen of VOS’en. Het is bedoeld voor zowel professionele gebruikers als veeleisende hobbyisten. Dit product is een aanvulling op de spray FELCO 980 die u erna kunt gebruiken om het mes en het tegenmes tegen vocht en roest te beschermen.

Producteigenschappen

  • Product dat harsrestanten op messen en tegenmessen van alle snoeischaren van FELCO verwijdert
  • Zeer effectief, gemakkelijk te gebruiken, voor professionele gebruikers en hobbyisten
  • Biologisch afbreekbaar, zonder teflon of siliconen, zonder VOS’en, pompactie zonder aerosol
  • Het schuimeffect van het product vermindert de benodigde hoeveelheid schoonmaakmiddel en zorgt voor een goedkope schoonmaakoplossing

FELCO 905

Met dit multifunctionele gereedschap (slijpen, scherper maken en afstellen) kunt u snel en eenvoudig snoeischaren voor rechtshandigen en bypass-snoeitangen onderhouden. Dit compacte gereedschap heeft alles in huis voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden. Met slechts enkele passages onder een hoek van 90° met het standaard slijpgereedschap van wolfraam carbonaat kunt u de snede van de messen behouden. Om een fijnere scherpte te verkrijgen, zorgt een tweede carbonaatsteen voor een perfect scherpe snede door rechtstreeks in te werken op de snijvlakken. Ten slotte kunt u met de inbussleutels van 7 mm en 8 mm de verschillende losse onderdelen van de snoeischaar instellen en bevestigen.

U vindt deze nieuwe producten in gespecialiseerde winkels en in de e-shop van FELCO. Ze vormen de ideale aanvulling op het FELCO assortiment voor gebruikers die zelf hun gereedschap regelmatig willen onderhouden.

Drie functies voor één gereedschap

  • Perfect onderhoud van de snede van het mes
  • Optimale slijping van het mes
  • Eenvoudige afstelling en onderhoud van het gereedschap

Geschikt voor bypass-snoeischaren en -snoeischaren voor rechtshandigen. Eenvoudig te gebruiken voor zowel professionele gebruikers als veeleisende hobbyisten.