Bezig met laden...
13 Jul 2013

Nieuwe rolhandgrepen die het gereedschap gebruiksvriendelijker en comfortabeler maken.

FELCO heeft de ergonomie verbeterd van FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 en FELCO 50 om te zorgen voor een gemakkelijkere en comfortabelere greep.

Het Zwitserse bedrijf FELCO, erkend wereldleider om de kwaliteit van haar knip- en snoeigereedschap, richt zich op het verbeteren van de ergonomie van de snoeischaar met rolhandgreep voor één hand, waaronder de modellen FELCO 7, 10, 12 en 50 modellen binnen het "groene assortiment". Het bedrijf probeert om de grenzen wat betreft voortreffelijkheid te verleggen hoewel de rolhandgrepen, die de beweging van de hand ondersteunen, reeds een geweldig comfort garanderen bij het gebruik van de snoeischaar. Deze gereedschappen zijn in de eerste plaats ontworpen voor professionals die werken in de boomteelt, de tuinbouw of de wijnbouw, maar kunnen tevens worden gebruikt door veeleisende amateurs. Alle nieuwe modellen worden vanaf september geïntroduceerd.

De verbeteringen hebben gezorgd voor een groter comfort van de FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 en FELCO 50. De grootste verandering ligt bij de keuze voor een elastomeer (rubberen) deklaag voor de rolhandgreep, met een zachter en meer klevend materiaal dan de polymeer die tot dan toe werd gebruikt. Bovendien werd de geometrie van de aluminium hendels van de modellen FELCO 7, 10 en 50 herzien om zo de ergonomie en de effectiviteit van de snoeischaar te verbeteren.

De duurzaamheid van de producten is kenmerkend voor het bedrijf FELCO. De aluminium handgrepen van de snoeischaar hebben een levenslange garantie. Bovendien hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat de nieuwe reserveonderdelen, waaronder de rolhandgrepen, compatibel zijn met voormalig gereedschap.