01 Feb 2012

FELCO pakt de handschoen van de sociale media op!

Het begin van het jaar betekent Goede Voornemens en het Zwitserse merk heeft zich voorgenomen om zich de volgende twaalf maanden in de arena van de sociale media te storten. Facebook, LinkedIn, FlickR, YouTube... FELCO is van plan om van 2012 het jaar te maken van het contact met diegenen die zijn snoeigereedschap gebruiken en dat betekent met u!
In 2012 is FELCO van plan om "digitaal" contact te maken met zijn gebruikers via de sociale media websites. Door Facebook en LinkedIn kan het merk direct met u, de eindgebruiker, converseren, maar u kunt ook onderling chatten. De sites zullen merk updates aanbieden, snoeiprofessionals kunnen tips uitwisselen, en iedereen krijgt een platform waar hij zijn ervaringen kan delen...
FlickR en YouTube zullen ondertussen gebruikt worden om beelden en video's van de producten tijdens gebruik te delen.
Het directe contact met de eindgebruiker is van vitaal belang voor het in Zwitserland gevestigde bedrijf uit Geneveys-sur-Cofrane. Vragen naar feedback heeft het bedrijf altijd nauw aan het hart gelegen, met teams van het hoofdkantoor die regelmatig eindgebruikers in het buitenland ontmoeten, terwijl zij onophoudelijk de wereld afschuimen om manieren te vinden ter verbetering van de Zwitserse snoeischaren.
De komst van de sociale media websites vertegenwoordigt een gloednieuwe kans voor het bedrijf een communicatiekanaal te introduceren dat zowel simpel als direct is. De digitale instrumenten zijn gemakkelijk toegankelijk en klaar voor gebruik - door FELCO, natuurlijk, maar vooral door u.
Het verkrijgen van een beter inzicht in de manier waarop u werkt, zal FELCO helpen beter gereedschap te ontwerpen dat nog beter is afgestemd op uw behoeften.