Bezig met laden...
07 Feb 2023

Nieuwe FELCO heggenscharen

De gloednieuwe FELCO 250 heggenschaar voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende hoveniers en tuiniers. Dit nieuwe product is duurzaam en speciaal ontworpen voor het knippen van hagen en buxussen.

Toepassingen

De FELCO 250 heggenschaar is vooral nuttig voor het vormgeven van haagranden, het creëren van strakke lijnen en hoeken, en voor het snoeien van overwoekerde of weerbarstige takken. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor het creëren van een uniforme of geometrische vorm die nuttig is voor de haag- en vormsnoei.

Krachtige messen

De FELCO 250 heeft verchroomde messen die voorkomen dat het geharde staal gaat roesten. De zeer scherpe snijkant zorgt voor snelle en zuivere knippen, terwijl het binnenste mesdeel gekarteld is om staaldraden of hardere, dikkere takken te knippen.

Duurzaamheid & ergonomie

De geëxtrudeerde aluminium handgrepen zijn uiterst stevig, en de antisliplaag geeft dit lichtgewicht gereedschap een prettige en comfortabele grip. De snijkop heeft ook een hoek van 13° voor optimale ergonomie bij het snoeien, terwijl de zachte schokdempers perfect helpen vermoeidheid te verminderen.

Belangrijkste specificaties

Image

Handgrepen

  • De geëxtrudeerde aluminium handgrepen in "I"profiel zijn licht, bestand tegen intense fysieke belasting en duurzaam

Schokdempers

  • Rubberen schokdempers om vermoeidheid te verminderen

Verbindingen

  • De messen zijn gebogen in een hoek van 13° voor een betere ergonomie tijdens het trimmen

Afstelsysteem

  • FELCO precisieafstelsysteem
  • Maakt eenvoudig onderhoud aan het gereedschap mogelijk

Vetbout

  • Ontworpen om gemakkelijk en efficiënt te smeren met behulp van de FELCO 991 vetpomp

Mes

  • Gehard staal
  • Verchroomd voor soepel snoeiwerk en corrosiebestendigheid
  • Gekarteld blad voor het knippen van draden en dikkere takken

FELCO 250 - 57

Meer lezen

FELCO 250 - 63

Meer lezen

Fotocredits : Tripack