Bezig met laden...
03 Feb 2020

NIEUWE SNIJMES TECHNOLOGIE – FELCO XPRO

ULTRA PERFORMANTE SNIJTECHNOLOGIE

De FELCO Power Blade Series® is voorzien van de nieuwste geavanceerde innovatie van FELCO, de FELCO XPRO messen. Deze revolutionaire nieuwe messen zijn ontworpen en geproduceerd door FELCO voor deze nieuwe serie om een consistente snoei- en snijkwaliteit te bieden. De FELCO XPRO messen zijn gemaakt van hoogwaardig snelstaal. Ze hebben een nieuw ontwerp, leveren superieure prestaties en hebben een langere levensduur in vergelijking met messen gemaakt van conventioneel staal.  De FELCO XPRO messen snoeien met precisie en efficiëntie om een zuivere snede en een langere levensduur van de plant te garanderen.

NIEUWE FELCO APPLICATIE

VERBIND UW SNOEISCHAAR

Alle gereedschappen in het assortiment van de Power Blade Series ® kunnen nu dankzij de nieuwe FELCO applicatie via Bluetooth verbonden worden met uw mobiele apparaat. Deze applicatie maakt het mogelijk om uw gereedschap aan te passen aan uw noden dankzij de instelling van de halve opening en de holster modus. De applicatie voorziet data betreffende de prestatie van het gereedschap zoals het aantal knippen, gebruikerstijd en knipstatistieken. Tevens informeert deze u over het onderhoud en de garantiestatus van uw gereedschap. Tenslotte geeft de FELCO applicatie u de mogelijkheid om een snelle tool diagnose uit te voeren welke u inzicht geeft in de huidige conditie van het gereedschap en wordt u geadviseerd over een al dan niet vereist onderhoud door een erkend Service center.

Download nu de nieuwe FELCO applicatie in IOS of in de Google Play Store.