Bezig met laden...
14 Oct 2014

Drie nieuwe snoeischaren

FELCO breidt haar aanbod van snoeischaren met drie nieuwe niche-modellen uit: 2 instrumenten voor linkshandigen en snoeischaren voor bloemen.

FELCO houdt rekening met de behoeften van haar klanten bij het ontwikkelen van haar instrumenten, ook al gaat het hier om de behoeften van een minderheid of een nichemarkt. Met de lancering van de drie nieuwe snoeischaren, laat FELCO duidelijk haar wens zien om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals door de introductie van instrumenten die kunnen voldoen aan specifieke gebruikscondities.

FELCO 16 en FELCO 17 - Modellen voor linkshandigen
FELCO 16 (op basis van FELCO 6) en FELCO 17 met draaibare handgreep (op basis van FELCO 12) zijn ontworpen voor linkshandigen. EEN aanzienlijke minderheid van ongeveer één op de tien personen is linkshandig. Beide modellen dienen om het assortiment snoeischaren te verrijken voor linkshandigen, met een aanbod van compacte, zeer eenvoudig te gebruiken en comfortabele instrumenten.

Professionele snoeiers voeren tot 10.000 sneden per dag uit over diverse maanden van het jaar, dus men kan gemakkelijk inzien dat alleen nauwkeurige, compacte snoeischaren die perfect bij de hand passen, tegemoet kunnen komen aan de beperkingen bij het snoeien. De snoeischaar en de gebruiker moeten opgewassen zijn tegen 10.000 sneden per dag ...

De betrouwbaarheid van FELCO-gereedschap is bewezen. FELCO, een mondiale producent van snoeischaren sinds 1945, heeft altijd de perfecte balans weten te vinden tussen efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. En zelfs nu nog zorgt FELCO, met haar twee nieuwe snoeischaren voor linkshandigen, voor een oplossing zonder compromissen: comfortabele gesmede aluminium handgrepen, hoogwaardig gehard stalen mes en ondermes en micrometrische afstelling van de snijkop voor zuiver en nauwkeurig snijden.
Voor verkoop beschikbaar vanaf oktober 2014.

FELCO 4C & H - Snoeischaar voor bloemen
FELCO 4Cut & Hold is een snoeischaar voor bloemen die het mogelijk maakt om de bloemen te snijden zonder ze te beschadigen. Het is een aanpassing van het FELCO 4-model waarbij een speciaal apparaat op het blad is geschroefd om de steel vast te houden na het snijden en om te vermijden dat de bloem op de grond valt.

Zonder af te dwalen van de merkeigenschappen - met de gesmede aluminium handgrepen en hoogwaardige gehard stalen mes en tegenmes, biedt de FELCO 4C&H een bijzonder voordelige oplossing voor snoeiers die letten op de prijs van hun instrumenten waarbij het wordt vergeleken met zijn grote broer De FELCO 100 (snoeiapparaat voor bloemen op basis van het FELCO 11-model).
Voor verkoop beschikbaar vanaf oktober 2014.