Bezig met laden...
15 Oct 2021

Het assortiment FELCO-takkenscharen wordt uitgebreid

Het nieuwe FELCO 201-model zorgt voortaan voor meer snijprecisie en hanteerbaarheid

De nieuwe FELCO 201-takkenschaar is verkrijgbaar in drie maten. Ze maakt gebruik van een volledig opnieuw ontworpen snijkop om voor meer efficiëntie en snijprecisie te zorgen.

FELCO-201_PDL-095-def

Een snede met een verbeterde duurzaamheid, een betere penetratie in het hout en een scherpe en zuivere knip: dit zijn de voordelen van het nieuwe assortiment FELCO-takkenscharen, dat ingehuldigd wordt met de presentatie van het model 201.

De snijkop van het gereedschap is verfijnd om een grotere hanteerbaarheid te bieden in krappe of moeilijk bereikbare laatsen. De snijkop maakt gebruik van een nieuwe mesgeometrie om precisiesnedes uit te voeren met formidabele efficiëntie. Het mes, met een licht trekkend effect, is het resultaat van een uniek FELCO-productieproces. Dit proces verbetert de duurzaamheid van de snede en de penetratie in het hout aanzienlijk..

Met een snijdiameter van 35 mm is de FELCO 201 geschikt voor werkzaamheden in wijngaarden of voor het onderhoud van tuinen. Dit gereedschap is licht van gewicht en de antislipcoating (zonder ftalaat) zorgt voor een aangename en comfortabele grip. Het "I"-ontwerp van de aluminium buizen zorgt voor een optimale weerstand tegen fysieke belasting, terwijl de zachte schokdempers vermoeidheid helpen te verminderen. Het geharde stalen mes, het gesmede tegenmes en de geëxtrudeerde en thermogelakte aluminium buizen staan garant voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Omdat de FELCO 201 verkrijgbaar is in drie maten (40, 50 of 60 cm) past deze zich aan alle snoeibehoeften aan. Dit assortiment is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals. Toch blijft het een gereedschap dat goed geschikt is voor kleinschaliger werk.