Bezig met laden...
06 May 2019

Evolutie FELCO 32

FELCO probeert voortdurend zijn productkwaliteit en dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Om deze reden is besloten belangrijke wijzigingen door te voeren aan de FELCO 32-snoeischaren en het ontwerp van het bovenmes te herzien.

In het verleden werd het bovenmes van de FELCO 32 gesmeed. Vanaf 2019 wordt het nieuwe bovenmes van de FELCO 32-snoeischaren geperst, net zoals de bovenmessen van de andere, reeds bestaande en uitstekende FELCO-snoeischaren. Voor deze update kan FELCO gebruik maken van een productieproces dat zichzelf heeft bewezen en dat volledig door de onderneming wordt beheerst, terwijl alle technische specificaties van het product behouden blijven.

Het ontwerp van de FELCO 32 is licht gewijzigd. Zo zijn de uitsparingen op het FELCO 32-bovenmes verwijderd en heeft het nieuwe exemplaar gladde zijkanten, net zoals de andere FELCO-bovenmessen. Zowel het oude als het nieuwe ontwerp van het bovenmes kan zonder problemen worden gebruikt op al het FELCO 32-gereedschap.