01 Nov 2017

FELCO 500 series

De FELCO 500 serie heeft alles wat u zich kunt wensen:

- Een slimme inkeping waardoor het mes voor zowel rechtshandigen als linkshandigen makkelijk te openen is
- “soft-touch” bekleding aan de zijkant die prettig aanvoelt
- Een ergonomische vorm die goed in de hand ligt
- Een blokkeringsysteem voor het mes voor nog meer veiligheid
- 3 tot 10 functies naar keuze

Het Zwitserse zakmes past in elke broek- en jaszak en is een onmisbaar accessoire voor zowel de stadsmens als de avonturier. Professioneel of amateur, iedere gebruiker vindt binnen het nieuwe FELCO 500 assortiment het zakmes dat past bij zijn behoeften.

FELCO liet zich verleiden door het originele karakter van de SWIZA zakmessen en selecteerde zeven modellen robuuste, Zwitserse zakmessen met een eigentijds design. Deze nieuwe series FELCO 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 zijn vanaf deze herfst te koop. De Zwitserse zakmessen, waarbij opnieuw werd nagedacht over de ergonomie, de vorm en de rondingen, beschikken over een veelvoud aan tools die u het leven makkelijker maken.

De FELCO 500 reeks heeft werkelijk alles wat men zich kan wensen: het mes is voor zowel links- als rechtshandigen makkelijk te openen; de “soft-touch” coating voelt prettig aan, en de ergonomische vorm ligt goed in de hand. Verder werd de veiligheid vergroot met een blokkeersysteem voor het geopende mes. Elk model is voorzien van een stevig mes van roestvrij staal (440/57 HRc) en beschikt over een veelvoud aan tools, zoals bijvoorbeeld één of meer schroevendraaiers (plat of kruiskop), een kurkentrekker, een zaag of een flesopener. U kiest zelf op basis van de functies het model dat het beste aansluit bij uw behoeften. Ook goed om te weten, de zakmessen zijn onderhoudsvriendelijk en mogen zelfs af en toe in de vaatwasser.

“Om ons assortiment uit te breiden met een kwaliteitsproduct, dat voor iedereen handig kan zijn, is FELCO een samenwerking aangegaan met de Zwitserse onderneming “Helvetica Brands SA”, producent van het beroemde SWIZA zakmes. Uit de grote variëteit aan zakmessen van het merk uit de Jura koos FELCO zeven moderne en functionele modellen. Accessoires die passen bij elke levensstijl en die elk avontuur aankunnen!” zo zegt Stephan Kopietzki, CCO van FELCO.

“Wij zijn heel blij met dit partnership dat het begin vormt van een vruchtbare samenwerking tussen onze fabrieken. Omdat FELCO en SWIZA dezelfde waarden delen en zich richten tot een veeleisende klantengroep die dicht bij de natuur staat, kwam de samenwerking op natuurlijke wijze tot stand. Met deze alliantie kunnen we onze aanwezigheid op de internationale markt versterken en biedt ons jonge merk SWIZA de mogelijkheid uit te breiden buiten de bestaande grenzen”, voegt Peter Hug, CEO van Helvetica Brands SA toe.