Bezig met laden...
11 Jan 2013

FELCO 220 : Ongeëvenaarde kracht en knipprecisie !

FELCO introduceert een nieuw model snoeischaren met hefboomwerking voor twee handen gecombineerd met snijkop voor overbrugging: FELCO 220. Licht en krachtig met een knipdiameter van tot 40 mm. De snijkop voor overbrugging maakt zuiver en nauwkeurig knippen mogelijk, terwijl het hefboomsysteem het snoeien gemakkelijker maakt.

FELCO 220-scharen zijn de nieuwe snoeischaren voor twee handen, ontworpen door de technici van Geneveys-sur-Coffrane. Ze vormen een completering op de FELCO 230- en FELCO 231-serie. FELCO 220-scharen delen het hefboomsysteem, de lichtheid en de kracht van de eerste twee modellen, en blinken uit om hun voortreffelijke snijkop.

Het zuivere en nauwkeurige knippen dat wordt geboden door FELCO 220-scharen, stimuleert de herstelling van de wond, waardoor het risico op infectie in sterke mate wordt gereduceerd.

FELCO 220-scharen zijn uigerust met een krachtig gehard stalen blad en aambeeldblad en een vernuftig hefboomsysteem, en kunnen diameters van 40 mm knippen. Dit systeem biedt tot 65% meer kracht en beperkt daardoor het gebruik van de zaag.

FELCO 220-scharen zijn ideaal voor zware taken in de boomkwekerij, alsook in parken en tuinen. FELCO 220-scharen, met een lengte van 80 cm en een gewicht van 1,3 kg, zijn lichtgewicht en gemakkelijk in het gebruik, zelfs bij de hoogste takken. Zachte veren en een goede verdeling van het gewicht van het gereedschap zorgen voor een uitzonderlijk gebruiksgemak. Ze hebben een antisliplaag op de buisvormige hendels van aluminiumlegering om de ergonomie te perfectioneren.

FELCO-gereedschap is ontworpen en geproduceerd met gebruik van het beste materiaal en onder de meest strikte productieprocessen, en wordt geleverd met een volledige set reserveonderdelen.