Bezig met laden...
02 Jun 2010

FELCO SA: nieuwe snoeizagen

Geneveys-sur-Coffrane (februari 2010) - Gedreven door het verlangen om te voldoen aan de wensen van zelfs de meest veeleisende professionele gebruikers, lanceert FELCO SA twee nieuwe snoeizagen overladen met technische verbeteringen. Met deze lancering vestigt de wereldleider in gereedschap voor snoeien en knippen een nieuwe standaard voor snoeikwaliteit, levensduur van het gereedschap en gebruikscomfort.

De nieuwe modellen verschillen van elkaar wat betreft de lengte van het geavanceerde trekzaag zaagblad: 33 cm (13 in.) voor het model FELCO 611, 24 cm (9.5 in.) voor het model FELCO 621. De verbeteringen t.o.v. de voorgaande modellen zijn als volgt:

- Zaagtanden hebben een impulsbehandeling gekregen voor grotere hardheid en levensduur van het zaagblad;
- Vorm van de tanden aangepast voor maximale afvoer van zaagsel tijdens het snoeien;
- Vorm van het zaagblad zelf werd herontworpen voor beter gebruikscomfort en reductie van trillingen.

Beide zagen behielden de eigenschappen die het succes vormden van de voorgaande modellen FELCO 610 en FELCO 620: het roestvrij, verchroomd zaagblad van hoogwaardig staal met kegelvormig profiel voorkomt vastklemming tijdens het zagen en de ergonomische, antislip handgreep maakt het gereedschap opmerkelijk makkelijk hanteerbaar en comfortabel.

De FELCO 611 en FELCO 621 zagen worden geleverd met holster en afneembare riembevestigingslus geschikt voor rechts- of linkshandigen. Behalve de handgrepen zijn alle onderdelen vervangbaar, waardoor de levensduur en de prestaties van het gereedschap sterk worden verlengd.

Voor meer informatie:
- Media (pers): Patricia Borloz: Tel. +41 328 581 449
- Andere vragen: Voor het vinden van het juiste FELCO contact in uw land: Neem contact met ons op