Caricamento...
14 Oct 2014

Üç yeni budama makası

FELCO, çok yeni ve çok özel üç ayrı model ile, budama makası yelpazesini genişletiyor: Sol elini kullananlar için iki çeşit, kesme çiçekçiler için de bir çeşit makas.

FELCO, makas geliştirme çalışmalarında, çok özel ve küçük pazarlar söz konusu olsa bile, makas kullanıcıların ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurur. Üç yeni budama makası üreten FELCO, özel kullanım koşullarını tatmin edebilecek makaslar üreterek profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılama arzusunu her zaman açıkça göstermektedir.

FELCO 16 ve FELCO 17 - Sol elini kullananlara (Solaklar için) yönelik modeller
FELCO 16 (FELCO 6’yı temel alan) ve döner saplı FELCO 17 (FELCO 12’yi temel alan) sol elini kullananlar için tasarlanmıştır. On
kişiden biri gibi önemli bir azınlığın solak olduğu bilinmektedir. Sol elini kullananlar için budama makası serisini zenginleştirmeye yönelik olan her iki model de, kompakt, kullanımı son derece kolay ve rahattır.

Profesyonel budama makasları ile kullanıcılar, yılın birkaç ayında gün boyunca 10.000 adetten fazla kesim yapmaktadır. Bu yüzden, neden yalnızca ele mükemmel oturan doğru, kompakt budama makaslarının, budamacıların memnuniyetlerini karşılayabileceğini anlamak zor değildir. Budama makasları ve kullanıcı, her gün 10.000 kesim yapabilmeli ve buna dayanabilmelidir...

FELCO aletlerinin güvenilirliği kanıtlanmıştır. 1945’ten beri dünyada budama makasları üreticisi ve lideri olan FELCO, daima zaman, verimlilik, kullanıcı dostu tasarım, güvenilirlik ve doğruluk arasında mükemmel bir denge yakalamıştır. Bugün FELCO yine, sol elini kullananlara yönelik iki yeni budama makası ile kaliteden ödün vermeden en mükemmel çözümleri sunmaktadır: Konforlu ve alüminyum dövme saplar, yüksek kaliteli özel su verilmiş çelikten mamul üst ve alt bıçaklar, temiz, doğru bir kesim için mikrometrik ayarlanmış, FELCO’ya özel akşamlardan sadece bir kaçıdır.
Ürün Ekim 2014’te satışa sunulacaktır.

FELCO 4C&H – Kesme Çiçek Makası
Kesme çiçek üreticileri için özel olarak tasarlanmış olan FELCO 4Cut & Hold (Kes ve Tut) çiçek kesme makasları, çiçek saplarının zarar görmeden kesilmesini sağlar. FELCO 4 modelinin özel bir adaptasyonu olan aygıt, kesimden sonra sapı tutmak için bıçağa vidalıdır ve kesilen çiçeğin yere düşmesini önleyerek kolay ve hızlı hasat imkanı sağlar.

Dövülmüş alüminyum saplar ve yüksek kaliteli temperlenmiş çelik bıçak ve örs bıçağı gibi marka karakteristiklerinden ödün vermeyen FELCO 4C&H, FELCO 100 (FELCO 11 modelini temel alan çiçek budama makası) ile karşılaştırıldığında makasların fiyatlarına özen gösteren kullanıcılar için, özellikle avantajlı bir çözüm sunar. Rekabetçi fiyatı ile FELCO 4C&H şüphesiz tüm dünyada, özellikle lider gül yetiştirici ülkelerde yaşayan bahçıvanlar arasında popüler olacağı kesindir.
Ürün Ekim 2014’te satışa sunulacaktır.