Caricamento...
13 Jul 2013

Νέες περιστρεφόμενες λαβές για μεγαλύτερη εργονομία και άνεση.

Η FELCO βελτίωσε την εργονομία των ψαλιδιών κλαδέματος FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 και FELCO 50, για να προσφέρει πιο εύκολο και άνετο κράτημα.

Αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την ποιότητα των κοπτικών και κλαδευτικών της εργαλείων, η Ελβετική εταιρεία FELCO εστιάζει τώρα στη βελτίωση της εργονομίας των ψαλιδιών κλαδέματος με περιστεφόμενη λαβή που προορίζονται για χρήση με το ένα χέρι, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τα μοντέλα FELCO 7, 10, 12 και 50 της σειράς "Πράσινο". Η εταιρεία θέλει να διευρίνει τα ορια της τελειότητας, δεδομένου ότι οι περιστρεφόμενες λαβές, που υποστηρίζουν την κίνηση του χεριού, εγγυώνται ήδη τεράστια άνεση κατά τη χρήση του ψαλιδιού κλαδέματος. Τα εργαλεία αυτά είναι πρωταρχικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες στο χώρο της γεωργίας, της δενδροκομίας, της κηπουρικής και της αμπελουργίας, αλλά δεν παύουν να αποτελούν ιδανικά εργαλεία και για τους πιο απαιτητικούς ερασιτέχνες. Όλα τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν από το Σεπτέμβριο.

Χάρη στις βελτιώσεις που εφαρμόστηκαν, τα μοντέλα FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 και FELCO 50 προσφέρουν αυξημένη άνεση. Η σημαντικότερη αλλαγή; Για την επίστρωση της περιστρεφόμενης λαβής χρησιμοποιείται ένα νέο ελαστομερές υλικό (λάστιχο) κατά πολύ μαλακότερο και πιο κολλώδες σαν υλικό από το πολυμερές που χρησιμοποιούταν μέχρι τώρα. Εκτός αυτού τροποποιήθηκε και η γεωμετρία των αλουμινένιων λαβών των μοντέλων FELCO 7, 10 και 50, προκειμένου να ενισχυθεί η εργονομία και η αποδοτικότητα των ψαλιδιών κλαδέματος.

Η μοναδικότητα της εταιρείας FELCO έχει να κάνει με την αντοχή των προϊόντων στο χρόνο. Οι αλουμινένιες λαβές των ψαλιδιών κλαδέματος έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Επιπλέον, οι σχεδιαστές έχουν διασφαλίσει ότι τα νέα ανταλλακτικά, συμπεριλαμβανομένων των περιστρεφόμενων λαβών, είναι συμβατά με παλαιότερα εργαλεία.