Chargement en cours...
11 Oct 2020

Η σειρά γαντιών για το τέλειο κλάδεμα

Geneveys-sur-Coffrane, 1η Σεπτεμβρίου 2020: Η FELCO λανσάρει μια σειρά μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα γαντιών ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες στον τομέα του κλαδέματος: FELCO 701, 702 και 703.      

FELCO-910_FELCO-702-01

Αυτή η νέα σειρά γαντιών αποτελεί φυσικό συμπλήρωμα των εργαλείων κοπής της ελβετικής επωνυμίας. Σχεδιασμένο για εργασίες κλαδέματος, κάθε μοντέλο γαντιών προσαρμόζεται άψογα στην εργονομία των ψαλιδιών κλαδέματος FELCO χάρη στη σχεδίαση και τις τεχνικές του ιδιαιτερότητες, εξασφαλίζοντας κατά αυτό τον τρόπο τον άριστο χειρισμό του κλαδέματος σε κάθε περίσταση.

Αυτή η πρώτη σειρά γαντιών, σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει προστασία των χεριών από μικροτραυματισμούς, περιλαμβάνει τρία μοντέλα: FELCO 701, FELCO 702 και FELCO 703. Κατά το στάδιο του σχεδιασμού αυτής της σειράς γαντιών, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην άνεση, την ποιότητα και την απόδοση ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα του κλαδέματος, τα πρότυπα ασφάλειας του οποίου επιβάλλουν τη χρήση μέσων ατομικής προστασίας. Αυτά τα γάντια, όμως, μπορούν να προσελκύσουν ακόμη και τους ερασιτέχνες.

Τα τρία μοντέλα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για διαφορετικές εφαρμογές.

FELCO 701

Αυτό το ελαφρύ και εργονομικό μοντέλο με πλέξη από ίνα HPPE (πολυαιθυλενίου υψηλής απόδοσης) εγγυάται μεγάλη αντοχή στην κοπή. Τα δάχτυλα και η παλάμη του χεριού με ενίσχυση νιτριλίου προσφέρουν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Προσαρμόζεται στις ακριβείς εργασίες κοπής των αμπελουργών, των τοπιογράφων, των δεντροκαλλιεργητών ή των φυτοκόμων.

FELCO 702

Το μοντέλο αυτό, σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει προστασία των χεριών σε περίπτωση εντατικής χρήσης, είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας (παλάμη και δάχτυλα) και από στοιχεία πολυβινυλοχλωριδίου, ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη πρόσφυση και ανθεκτικότητα. Η ραχιαία επιφάνεια του γαντιού έχει διπλή επικάλυψη Spandex, ελαστικό υλικό που επιτρέπει τη διέλευση του αέρα. Μικτό γάντι, ζεστό τον χειμώνα. Ιδανικό για το κλάδεμα αμπελιού, φυσικού τοπίου ή δέντρων.

FELCO 703

Αυτό το μοντέλο, κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στη διάτρηση, προσφέρει προστασία από μικροτραυματισμούς. Η ελαστική λωρίδα στη βάση του γαντιού χαρίζει καλύτερο κράτημα στην περιοχή του καρπού. Ιδανικό για βαριές χειρωνακτικές εργασίες και για το κλάδεμα στη φυτοκομία, την κηπουρική και την δενδροκαλλιέργεια. Η κομψή του σχεδίαση προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές.

Κάθε μοντέλο διατίθεται σε 4 μεγέθη: S / M / L / XL, τα οποία αντιστοιχούν στα αριθμητικά μεγέθη 8 / 9 / 10 / 11. Τα γάντια FELCO θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο του 2020 σε ολόκληρο το δίκτυο συνήθους διανομής ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου felco.com.