Φόρτωση...

FELCO 505

Ελβετικό μαχαίρι FELCO, 10 λειτουργίες, συμπερ. τιρμπουσόν και πριόνι

Ο σουγιάς τσέπης FELCO 505 είναι ένα πολυεργαλείο γενικής χρήσης. Είναι ένα πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο με δέκα λειτουργίες που σας επιτρέπουν να κόβετε, να πριονίζετε, να βιδώνετε, να ανοίγετε, να πιάνετε, να βγάζετε και να λυγίζετε αντικείμενα με ασφάλεια, οπουδήποτε κι αν μένετε, εργάζεστε ή αναζητάτε την περιπέτεια, χάρη στον εξοπλισμό του που φέρνει σε πέρας κάθε πρόκληση. Οι μικρές διαστάσεις, η αντοχή και η απόδοση του σουγιά FELCO 505 ενισχύονται από ένα σύστημα ασφαλείας που κλειδώνει τη λεπίδα και απασφαλίζεται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Ένα πολυεργαλείο για κάθε χρήση. Σπανίως μπορούν να νιώσουν το ίδιο άνετα οι δεξιόχειρες και οι αριστερόχειρες, αλλά η έξυπνη εγκοπή του σουγιά FELCO 505 εξασφαλίζει αρμονικά την άνετη χρήση σε κάθε περίσταση.

Βάρος
  • 105g
  • 0.23lb
Μήκος
  • 95.00mm
  • 3.74inch
Ελβετία κατασκευής

Περιγραφή

Δεν αποτελεί μυστήριο ο λόγος για τον οποίο ο σουγιάς τσέπης FELCO 505 θα σας συνοδεύει πάντα όταν εργάζεστε ή περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας στην ύπαιθρο. Οι δέκα λειτουργίες του τον καθιστούν έναν ζωτικής σημασίας σύμμαχο είτε όταν θέλετε να εκτελέσετε άμεσα μια εργασία είτε όταν δεν έχετε μαζί σας τα κανονικά εργαλεία σας. Η πριονωτή λεπίδα των 75 mm διαθέτει εξαιρετικά αποτελεσματική οδόντωση, η οποία περιορίζει τον αριθμό των παλινδρομήσεων που απαιτούνται για να πραγματοποιήσετε γρήγορα οποιαδήποτε κοπή. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσουν το τσιμπιδάκι, η εξαιρετικά κοφτερή λεπίδα του σουγιά, τα δύο κατσαβίδια με ίσια μύτη και τα ανοιχτήρια μπουκαλιών και κονσερβών. Η έξυπνη εγκοπή για το άνοιγμα της λεπίδας και το σύστημα κλειδώματος που εξαλείφει κάθε ανησυχία ως προς την ασφάλεια, εξασφαλίζουν την εξαιρετική απόδοση αυτού του εργαλείου. Η μαλακή λαβή και το εργονομικό σχήμα εξασφαλίζουν τέλειο κράτημα και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Αναμφίβολα, το περιστασιακό πλύσιμο του σουγιά σας στο πλυντήριο πιάτων κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Ωστόσο, μια γρήγορη ματιά στις συμβουλές συντήρησης θα εξαλείψει οποιεσδήποτε ανησυχίες σας.

  • Η σύγχρονη σχεδίαση μικρών διαστάσεων δεν χαρίζει μόνο όμορφη όψη στον σουγιά τσέπης FELCO 505, αλλά διευκολύνει και τη χρήση του ακόμα και από άτομα με πολύ μικρά χέρια
  • Ένας σουγιάς τσέπης για όλους