Φόρτωση...
22 Sep 2016

FELCO 811: Το νέο φορητό ηλεκτρικό ψαλίδι που προσφέρει δύναμη και ταχύτητα σε όλες τις απαιτητικές εργασίες κλαδέματος.

Η FELCO συμπληρώνει τη σειρά φορητών ηλεκτρικών ψαλιδιών κλαδέματος με ένα νέο ελαφρύ, δυνατό, πολυλειτουργικό και γρήγορο μοντέλο. Ιδανικό για κάθε εντατική εργασία κλαδέματος και για όλους τους τομείς εφαρμογής, το FELCO 811 ξεχωρίζει ως το εργαλείο που προτιμούν περισσότερο οι αμπελουργοί, οι δενδροκόμοι και οι αρχιτέκτονες τοπίου. Τα κύρια πλεονεκτήματά του, αλλά όχι και τα μοναδικά, είναι η ισχύς και η ευχρηστία του, που του επιτρέπουν να κόβει εύκολα διαμέτρους έως και 35 mm.

Η FELCO συνδύασε την δύναμη του FELCO 820 με την ταχύτητα και το μικρό βάρος του FELCO 801. Το νέο εργαλείο εξελίχτηκε από την FELCO μέσα από στενή συνεργασία με επαγγελματίες χρήστες σε όλο τον κόσμο ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι απαιτήσεις τους καλύπτονται ή και ξεπερνιούνται. Έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό σύμφωνο με τις ανάγκες του χρήστη και συνεχείς δοκιμές το αποτέλεσμα είναι ένα νέο πολυλειτουργικό εργαλείο που αγγίζει την τελειότητα. Στους τομείς της αμπελουργίας, της δενδροκομίας και της συντήρησης πάρκων και κήπων, το FELCO 811 τηρεί όλα όσα υπόσχεται στους απαιτητικούς χρήστες.

Με ικανότητα κοπής 35 mm, ενιαίο ανθεκτικό σώμα από σφυρηλατημένο αλουμίνιο με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και κεφαλή κοπής με νέο σχεδιασμό, το FELCO 811 είναι ένα ισχυρό, συμπαγές και αποτελεσματικό εργαλείο. Διασφαλίζει άψογη ποιότητα κοπής σε σταθερή βάση. Χάρη στο μικρό του βάρος (810 g) και στην επαρκώς προεξέχουσα κεφαλή κοπής, το FELCO 811 μπορεί να περνάει εύκολα ανάμεσα στα κλαδιά που προορίζονται για κόψιμο.

Ο ρυθμός κοπής μπορεί να αυξηθεί χάρη στην ενεργοποίηση της λειτουργίας ημι-ανοίγματος. Με δυνατότητα ρύθμισης ανάλογα με τις ανάγκες στο 50%, 60% ή 70%, η λειτουργία ημι-ανοίγματος ενεργοποιείται εύκολα με τη σκανδάλη ή με τη βοήθεια του χειριστηρίου.

Παρέχεται η επιλογή μιας δεύτερης εναλλάξιμης κεφαλής κοπής, η οποία συναρμολογείται εύκολα. Αυτή η κεφαλή κοπής συγκρατεί άψογα το ξύλο για εντατικές κοπές μεγάλης διαμέτρου (>30 mm).

Το FELCO 811 είναι ελαφρύ, καλά ισορροπημένο και άνετο στο κράτημα χάρη στην επένδυση «soft touch». Ο συμπαγής και εργονομικός σχεδιασμός του σακιδίου απλοποιεί τις κινήσεις και εξασφαλίζει καλή κατανομή του βάρους της μπαταρίας. Η ειδική του επένδυση εξασφαλίζει βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα και, κατά συνέπεια, μεγαλύτερη άνεση. Ο ανθεκτικός και συμπαγής σχεδιασμός εξασφαλίζει τη συμβατότητα με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς FELCOtronic.

Εκτός από την υπάρχουσα μπαταρία, η FELCO προτείνει μια μπαταρία διπλής χωρητικότητας τελευταίας γενιάς. Οι κάτοχοι ενός εργαλείου FELCOtronic πρέπει να γνωρίζουν ότι το νέο FELCO 811 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα προηγούμενα μοντέλα με μια απλή ενημέρωση του λογισμικού.

Τέλος, η συντήρηση της κεφαλής κοπής γίνεται πανεύκολα και χωρίς να απαιτείται αποσυναρμολόγηση, χάρη στο μπουλόνι λίπανσης. Όπως όλα τα εργαλεία FELCO, το FELCO 811 διαθέτει μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών.

Το FELCO 811 θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τους εμπόρους λιανικής FELCO από το Σεπτέμβριο του 2016.

«Κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας των 70 και πλέον ετών της, η FELCO προσέφερε πάντα στους επαγγελματίες πελάτες της μια σειρά ψαλιδιών κλαδέματος που ανταποκρίνονταν σε κάθε ανάγκη. Οι χρήστες του μοντέλου FELCO 820 αναγνωρίζουν την εξαιρετική ισχύ του, ενώ οι χρήστες του FELCO 801 δηλώνουν πλήρως ικανοποιημένοι όσον αφορά την ταχύτητα και την ευχρηστία του.

Με την κυκλοφορία του ψαλιδιού κλαδέ&
u;ατος FELCO 811, η FELCO αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πολύτιμος συνεργάτης προσφέροντας την πληρέστερη σειρά εργαλείων που υπάρχει στην αγορά.

Ο σεβασμός που δείχνουμε προς τους πελάτες μας επιβεβαιώνεται από την ανθεκτικότητα των προϊόντων μας. Απόδειξη αυτής της προσέγγισης αποτελεί, μεταξύ άλλων, η επιθυμία μας να καταστήσουμε συμβατά τα νέα μας συστήματα λειτουργίας και μπαταριών με τα ηλεκτρικά ψαλίδια κλαδέματος που κατασκευάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το λογότυπό μας «Swiss Precision Made to last» επιβεβαιώνεται καθημερινά στην πράξη», υπογράμμισε ο Christophe Nicolet, Διευθύνων Σύμβουλος της FELCO.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς όσον αφορά το εργαλείο FELCO 811 ήταν να επιτύχουμε μια ικανότητα κοπής σαφώς ανώτερη εκείνης του FELCO 801, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει αρνητικά την ταχύτητα και το βάρος. Ο μηχανισμός του FELCO 811, ο οποίος βασίζεται στο μοντέλο FELCO 801, επανεξετάστηκε πλήρως και βελτιστοποιήθηκε ώστε οι νέες κεφαλές κοπής να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς επαγγελματίες χρήστες.», προσέθεσε ο Denis Tièche, Επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας της FELCO.