Φόρτωση...
14 Oct 2014

Τρία νέα ψαλίδια κλαδέματος

Η FELCO επεκτείνει το φάσμα των ψαλιδιών κλαδέματος με τρία νέα μοντέλα: 2 εργαλεία για αριστερόχειρες και ψαλίδια κλαδέματος για λουλούδια.

Η FELCO λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πελατών της κατά την ανάπτυξη των εργαλείων της, ακόμα κι αν είναι οι ανάγκες μιας μειοψηφίας ή μιας εξειδικευμένης αγορά. Με την κυκλοφορία τριών νέων ψαλιδιών κλαδέματος, η FELCO δείχνει με σαφή τρόπο την επιθυμία της να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών, με την κυκλοφορία εργαλείων που είναι σε θέση να ανταποκρίνονται σε ειδικές συνθήκες χρήσης.

FELCO 16 kai FELCO 17 - Μοντέλα για αριστερόχειρες
Τα FELCO 16 (βάσει του FELCO 6) και FELCO 17 με περιστρεφόμενη λαβή (βάσει του FELCO 12) έχουν σχεδιαστεί για αριστερόχειρες. Αρκετά σημαντικό αφού περίπου ένα στα δέκα άτομα είναι αριστερόχειρες. Και τα δύο μοντέλα σκοπεύουν να εμπλουτίσουν την ποικιλία σε ψαλίδια κλαδέματος για αριστερόχειρες, προσφέροντας συμπαγή σχεδιασμό, εξαιρετική ευκολία στη χρήση και άνεση.

Τα επαγγελματικά ψαλίδια κλαδέματος πραγματοποιούν μέχρι 10.000 κοπές την ημέρα τους περισσότερους μήνες του έτους, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί μόνο συμπαγή ψαλίδια κλαδέματος ακριβείας που ταιριάζουν απόλυτα στο χέρι μπορούν να ανταποκριθούν στα προβλήματα που προκύπτουν κατά το κλάδεμα. Τα ψαλίδια κλαδέματος και ο χρήστης πρέπει να αντέχουν σε 10.000 κοπές την ημέρα ...

Η αξιοπιστία των εργαλείων FELCO έχει αποδειχθεί. Ως παγκόσμιος κατασκευαστής ψαλιδιών κλαδέματος από 1945, η FELCO πάντα έβρισκε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της απόδοσης, της ευχρηστίας, της αξιοπιστίας και της ακρίβειας. Και ακόμη και σήμερα η FELCO δίνει μια λύση, με τα δύο νέα ψαλίδια κλαδέματος της για αριστερόχειρες, χωρίς συμβιβασμούς: άνετες λαβές από κράμα σφυρηλατημένου αλουμινίου, υψηλής ποιότητας ατσαλένια λεπίδα και λεπίδα αμονιού και μικρομετρική ρύθμιση της κεφαλής κοπής για μια καθαρή κοπή ακριβείας.
Διαθέσιμα προς πώληση από το Οκτώβριος του 2014.

FELCO 4C&H - Ψαλίδια κλαδέματος για λουλούδια
FELCO 4Cut & Hold, ψαλίδια κλαδέματος για λουλούδια που επιτρέπουν την κοπή λουλουδιών χωρίς να τα καταστρέψει. Πρόκειται για μια προσαρμογή του μοντέλου FELCO 4, στο οποίο μία ειδική διάταξη βιδώνεται στη λεπίδα για να συγκρατεί το μίσχο μετά την κοπή και να αποτρέπει την πτώση του λουλουδιού στο έδαφος.

Χωρίς να υπάρχει απόκλιση από τα χαρακτηριστικά της μάρκας - με λαβές από κράμα σφυρηλατημένου αλουμινίου και ατσάλινη λεπίδα υψηλής ποιότητας και αντίθετη λεπίδα, το FELCO 4C&H προσφέρει μια ιδιαιτέρως συμφέρουσα λύση για και μένει πιστή στην τιμή των εργαλείων σε σύγκριση με το μεγάλο του αδελφό, το FELCO 100 (συσκευή κλαδέματος για λουλούδια βάσει του μοντέλου FELCO 11).
Διαθέσιμα προς πώληση από τον Οκτώβριος του 2014.