Φόρτωση...
02 Jun 2010

FELCO SA: νέα πριόνια κλαδέματος

Geneveys-sur-Coffrane (Φεβρουάριος 2010) - Με κινητήριο δύναμη την ικανοποίηση των επιθυμιών ακόμα και των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών χρηστών, η FELCO SA κυκλοφορεί δύο νέα πριόνια κλαδέματος, τα οποία διαθέτουν πληθώρα τεχνικών βελτιώσεων. Με την κυκλοφορία αυτή, ο πρωτοπόρος στα εργαλεία κλαδέματος και κοπής, θεσπίζει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στην ποιότητα της κοπής, στην αντοχή εργαλείου και στην άνεση του χρήστη.

Τα νέα μοντέλα διαφέρουν μεταξύ τους λόγω του μήκους των λεπίδων διπλής κοπής της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας: 33 εκ. (13 ίντσες) για το μοντέλο FELCO 611, 24 εκ. (9,5 ίντσες) για το μοντέλο FELCO 621. Οι βελτιώσεις των προηγούμενων μοντέλων είναι ως εξής:

- Τα δόντια είναι σκληραίνονται πλέον παλμικά, γεγονός που αυξάνει τη σκληρότητά τους και τη διάρκεια ζωής της λεπίδας.
- Το σχήμα των δοντιών έχει τροποποιηθεί για μέγιστη εκκένωση πριονιδιών κατά την κοπή.
- Ανασχεδιάστηκε το σχήμα της ίδιας της λεπίδας για να ενισχυθεί η άνεση του χρήστη και να μειωθούν τα επίπεδα δόνησης.

Και τα δύο πριόνια έχουν διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα προηγούμενα μοντέλα FELCO 610 και FELCO 620 επιτυχημένα: η λεπίδα έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο, επιχρωμιωμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας: το τροχισμένο προφίλ αποτρέπει τη συμφόρηση κατά τη διάρκεια της κοπής, ενώ η εργονομική, αντιολισθητική χειρολαβή κάνει το εργαλείο πολύ εύκολο και άνετο στο χειρισμό.

Τα πριόνια FELCO 611 και FELCO 621 κυκλοφορούν με μία θήκη και έναν αποσπώμενο βρόχο ζώνης, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες. Εκτός από τις χειρολαβές, όλα τα εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν ενώ διασφαλίζεται έτσι μεγάλη αντοχή των εργαλείων στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
- Μέσα (Τύπος): Patricia Borloz: T +41 328 581 449
- Λοιπές ερωτήσεις: Για να βρείτε τον κατάλληλο αντιπρόσωπος της FELCO στη χώρα σας: Επικοινωνήστε μαζί μας