Φόρτωση...
16 Nov 2017

Poduzeće FELCO stavlja na tržište novi višenamjenski alat za rezanje, FELCO 211, koji je dostupan u tri dužine.

Ova nova serija alata predstavlja učinkovito rješenje za rezanje grana promjera do 35 mm. Lagane, ergonomične i snažne, škare FELCO 211 posebno su namijenjene za radove u arborikulturi, vinogradarstvu i održavanju parkova i vrtova.

Posebna inovacija škara FELCO 211 je njihova rezna glava: oštrica promjenljivog raspona pojačava vučnu silu i omogućava korisniku više snage. Inženjeri poduzeća FELCO su također optimizirali zakrivljenost protunoža kako bi grana bila što bliže reznoj osovini, uz postizanje maksimalnog učinka poluge. Inteligentno rješenje koje omogućava jednostavno rezanje, čak i tvrdog drveta, uz uporabu manje snage.

Izrađene primjenom najboljih švicarskih znanja i vještina te uporabom obnovljive energije, škare FELCO 211 s visokokvalitetnim nožem od kaljenoga čelika i protunožem od kovanog čelika, jamče vam čvrstoću, robusnost i dugotrajnost. Ručke od istisnutog aluminija s inovativnim profilom u obliku slova  «I» iznimno su otporne na fizičko opterećenje. Lagane ručke  dostupne su u tri dužine: 40 cm, 50 cm i 60 cm.

Odmjereni dizajn škara FELCO 211 ujedinjuje snagu rezanja i udobnost korištenja. Drške ručki su prekrivene neklizajućom presvlakom koja omogućava ugodno i čvrsto držanje, a savitljivi gumeni ublaživači udarca smanjuju opterećenje pri kraju otpuštanja. Još jedna pogodnost je i utor na protunožu na kojem se cijedi biljni sok kod rezanja.  Ove visokoprecizne škare opremljene su i mikrometričkim sustavom koji omogućava jednostavno namještanje rezne glave.

Škare FELCO 211, proizvedene u proizvodnom pogonu u švicarskom mjestu Geneveys-sur-Coffrane, dostupne su u prodaji od jeseni 2017. godine na uobičajenim prodajnim mjestima. Kao i svi naši proizvodi, ove škare također imaju i  zamjenske dijelove koji im jamče dugačak životni vijek.

«Škare FELCO 211 razvijene su kako bi se zadovoljile potrebe profesionalnih korisnika koji obave, ponekada i ručno, više tisuća rezanja po sezoni. Lagane ručke i čvrsta konstrukcija ovih škara omogućavaju lagano i ugodno rezanje velikih promjera. Ručke su dostupne u tri dužine, a nova dužina samog alata obogaćuje naš asortiman, kako bismo postali glavni dobavljač na tržištu  dvoručnih škara», rekao je Stephan Kopietzki, direktor prodaje i marketinga poduzeća FELCO.