Φόρτωση...
02 Jun 2010

FELCO SA: yeni budama testereleri

Geneveys-sur-Coffrane (Şubat 2010) - En yüksek beklentilere sahip profesyonel kullanıcıların bile tüm isteklerini karşılama hedefiyle yola çıkan FELCO SA, pek çok teknik gelişmeyi içeren iki yeni budama testeresini piyasaya sürüyor. Bu testerelerin piyasaya çıkmasıyla birlikte, budama ve kesme aletlerinde dünya lideri olan şirket, kesme performansı, alet dayanıklılığı ve kullanıcı konforu konularında yeni bir standart getirmiş olacak.

Yeni modeller, en yeni teknolojiye sahip çekme kesimli bıçaklarının uzunlukları bakımından birbirlerinden farklı: Bıçak uzunluğu FELCO 611 modelinde 33 cm (13 in.), FELCO 621 modelinde ise 24 cm (9.5 in.). Önceki modeller üzerinde yapılan geliştirmeler şöyle:

- Dişler artık darbeyle sertleştirilmiş ve bu da sağlamlıklarını ve bıçağın hizmet ömrünü artırıyor;
- Dişlerin şekli, kesme sırasında ortaya çıkan talaşın maksimum şekilde emilmesi amacıyla değiştirildi;
- Bıçağın şekli de, titreşim seviyelerini azaltarak kullanıcı konforunu artıracak biçimde yeniden tasarlandı.

Her iki testerede de, önceki FELCO 610 ve FELCO 620 modellerinin başarılı olmasını sağlayan özellikler korundu: bıçak, yüksek kaliteli paslanmaz krom kaplı çelikten üretildi; konik profili kesme sırasında tıkanmayı önler, kaymaz sap aletin kullanımını oldukça kolaylaştırır ve konforlu hale getirir.

FELCO 611 ve FELCO 621 testereleri, sağ veya sol elle kullanıma uyarlanabilen çıkarılabilir kayış tokası ve kılıfla birlikte verilmektedir. Saplar hariç tüm parçaların değiştirilebilmesi, aletin en yüksek performansla yıllar boyu kullanılabilmesini mümkün kılar.

Daha fazla bilgi için:
- Medya (Basın): Patricia Borloz: Tel: +41 328 581 449
- Diğer sorular: Ülkenizdeki bir FELCO yetkilisiyle irtibat kurmak için: Bize ulaşın