Wird geladen …
12 Apr 2016

Yüksek performanslı bypass budama makasları

Les Geneveys-sur-Coffrane (Mart 2016) - FELCO iki yeni çekme kesimli kavisli testere modelini satışa sunarak ürün yelpazesini tamamlıyor. İster ağaç yetiştiriciliği, peyzaj, park ve bahçeler, ister ormancılık için olsun, yeni FELCO testereler yeşil bitki kesme işlemlerini daha basit ve daha verimli hale getirir. Bu iki yeni model en iyi işlemler için tasarlanmıştır ve kullanıcıların en çok talep ettiği ihtiyaçları karşılamaktadır. Profesyonel budama ve kesme aletlerinin dünya lideri böylece aletlerin performans, kalite, sağlamlık ve çalışma rahatlığı konusunda yeni bir referans oluşturuyor.

Yeni testere modellerinin ikisi de farklı uzunlukta çekme kesimli bıçaklara sahiptir: FELCO 640 modeli için 270 mm, FELCO 630 modeli için 330 mm. Mükemmel ve hızlı kesim, optimal testere talaşı boşaltımı, rahatlık ve uzun kullanım ömrü: bu iki yeni modelin teknik özelliklerine yakından bakın.

- Optimal diş geometrisi verimliliği korumak ve tıkanmayı önlemek için büyük miktarlarda talaş boşaltmayı sağlar. Bıçağın içbükey şekli kesme işlemi sırasında testerenin tıkanmasını önler. Bıçak yüksek kaliteli ve aşınmaya dayanıklı krom çelikten üretilmiştir.
- İtme hareketiyle sağlanan ısıl işlem sayesinde dişlerin ucu güçlendirilmiştir. Bu işlem dişlerin dayanıklılık, sağlamlık ve keskinliğini artırır ve bıçağın kullanım ömrünü üçe katlar.
- Ergonomik sap ve yumuşak ve rahat sap kaplaması nemli ve/veya soğuk kullanım koşullarında mükemmel bir kavrama ve tutuş sağlar. Bıçağın şekline ek olarak sağlanan bu sap özellikleri titreşimlerin mükemmel şekilde azaltılmasını sağlar.
- Bıçağın uç kısmında bulunan tampon testerenin kaymasını önler.
- Testerenin sağlam koruma kılıfı güvenli kullanım sunar. Yenilikçi bir kapatma sistemine sahip testere başparmakla hafifçe bastırılarak açılır. Kemer (tedarik edilen) testereyi bacağa sabitlemeyi sağlar.

FELCO Satış Müdürü Stephan Kopietzki şunları söylüyor: "FELCO, budama hızı, kalitesi ve performansının çok önemli olduğu ağaç yetiştiriciliği veya yeşil alan düzenlemesi gibi alanlarda profesyonel budama ihtiyaçlarını karşılamak için yeni kavisli testereler geliştirdi. Bu iki yeni testere özel amaçlı kullanım için amatörlerin de hoşuna gidecektir".

FELCO Araştırma ve Geliştirme Müdürü Denis Tièche heyecanlı şekilde şunları ekliyor: "Araştırma ve Geliştirme ekibi dünya genelindeki profesyonellerle bu alana ilişkin bir araya getirilen fikir alışverişleri ve tecrübelere dayanarak FELCO 630 ve FELCO 640 ürün geliştirmesini en uygun hale getirdi. Patentli son teknolojilerden ve yeniliklerden yararlanan bu yeni testereler maksimum rahatlık sağlarken çalışmayı kolaylaştıracaktır. Ayrıca, testereyi kılıfına koymaya yarayan yenilikçi kapatma sistemi hareket ederken güvenli kullanım sağlamaktadır".