Wird geladen …
24 May 2013

FELCO 801 elektronik taşınabilir budama makasları yoğun çalışmalar için uygundur.

FELCO, FELCO 801 ile elektronik taşınabilir budama makaslarının model çeşidi artmaktadır. Sahip olduğu ince tasarım özelliğine sahip bu yenilikçi model özellikle üzüm bağlarındaki budama işleri için mükemmeldir. Hızlı kesim yapan, hafif ve ergonomik FELCO 801, kesilmesi gereken dalların etrafında kendi yolunu kendi bulur. 30 mm'ye kadar çıkan dal kesme çapı kapasitesi ile FELCO 801, her türlü kullanım için uygundur.

İsviçre markası, FELCO 801 ile çapı 30 mm'ye kadar olan dallar için uygun bir elektronik taşınabilir alet sunmaktadır. Özellikle üzüm bağında kullanmaya uygun olan FELCO 801, bahçecilik, yetiştiricilik, park ve bahçelerin bakımı için de kullanılabilir.

FELCO 801 tüm budama işlerinizde rahatlık sunar. FELCO 801, profesyonellerin ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlandı. Makas hafiftir, elde dengeli durur, tutması rahat ve keyiflidir. Hassas tetik mekanizması ve makas gövdesi ölçüleri eşsiz bir hareket kabiliyeti sunar. Ergonomik özellikleri ve hafifliği, yapılan işi kolaylaştırır, kol ve omuz kaslarınızdaki yorgunluğu azaltır.

Solaklar endişelenmesin, bu ürün çeşidi onlar için de tasarlandı:
FELCO 801G.

Kompakt ve hafif yapısı hareket etmeyi kolaylaştırır ve akü ağırlığının iyi dağılmasını sağlar. Koyun yünü astarlı yapısı hava sirkülasyonunun iyi olmasını ve bu sayede kullanıcının daha fazla rahat etmesini sağlar. Güçlü ve sağlamdır, taşıma özellikleri FELCOtronic ürün grubundaki diğer modeller kadar iyidir.

Ultra yumuşak kablo her iki omuzda bulunan düğümlerin içinden geçirilerek yerleştirilir ve bu sayede kablolar dalların arasında çalışılırken bir yere sıkışmaz/takılmaz.

Yüksek verimlilik, hepsi FELCO 801 sayesinde. Tasarımı ve kesme bıçaklarının geometrik yapısı FELCO 801'in, kesilecek bitkiler arasından rahatça geçmesini sağlar.

Kademeli bıçak ağzı açıklık ayarı maksimum oranda hassasiyet, etkili kesim ve güvenlik sağladığı için bıçağın doğru şekilde kontrol edilmesini sağlar. Yarı açık mod, küçük çaplı kesimler yaparken zamandan önemli ölçüde tasarruf edilmesini sağlar.

İsviçreli FELCO mühendisleri, özellikle yüksek motor dönüş hızı ve iyileştirilen küre vida hareketleri sayesinde hem yenilikçi hem de verimli mekanikleri tasarlamışlardır.

Ekranlı Kontrol Düğmesi; kalan akü şarjı, yapılan kesim sayısı, sorun tespiti vb. makasın çalışmasıyla ilgili pek çok faydalı ve gerekli bilgiyi göstermektedir.

Akü şarjı, kesilecek dalın çapına ve sertliğine bağlı olarak bir gün boyunca kesim yapmanızı sağlayabilir. Gerektiğinde, şarj seviyesinden bağımsız olarak ikinci bir akü eklenebilir. Lityum polimer (Li-Po) teknolojisi ile akü en fazla 2 saatte şarj olur.

Bekleme özelliği sayesinde çalışırken güvenliğiniz garanti altındadır.

FELCO, FELCO 801 ile belirli çalışmaları yaparken birbiriyle değiştirilebilir iki kesme bıçağı kullanmanızı tavsiye eder: Özel 800M kesme bıçağı, koyun ve keçilerin toynaklarını kesmek için tasarlanmıştır ve 800F kesme bıçağı da çapı 20 mm'ye kadar olan küçük dalların budanması için idealdir.

Doğa dostu alet. Geliştirilmiş yüksek kaliteli çelik kesme bıçakları sayesinde, çapı 30 mm'ye kadar olan kesimler pürüzsüz ve hassas olur. Bu, budanan yerlerin bakteri üretmeden kısa sürede iyileşmesini sağlar ve bitki verimliliğinin artmasına katkıda bulunur. Makas özel yapısı sebebiyle, kesme bıçaklarının doğru şekilde ayarlanmasına ve makasın sahip olduğu güç ile dalları onlara zarar vermeden verimli bir biçimde kesmeyi sağlar.

Kesme bıçaklarının ayarlanmasına yardımcı olan mikrometrik ayarlama sistemi sayesinde tüm gün boyunca makasın ayarı bozulmaz ve budama işlemi mükemmel olur.

Son derece basit bakım. Üst bıçağı ve alt bıçağı yağlayan gresörlük sayesinde kesme bıçaklarının bakım ve bileme çalışmaları, makası sökmeden kolayca yapılabilir. Dövme alüminyum gövde olağanüstü bir mukavemete ve ömre sahiptir.

FELCO 801 elinizin doğal bir uzantısı gibidir; kullanıcılar bir elektronik taşınabilir budama makasının kolaylıklarından yararlanırken manuel kesim yapıyormuş gibi hissedeceklerdir.