Indlæser...
06 May 2019

Udvikling af FELCO 32

Med et konstant fokus på forbedring af produktkvalitet og service, har FELCO besluttet at udføre vigtige ændringer af FELCO 32 beskæresakse / grensakse, som vil opdatere bladets design.

FELCO 32-bladet er indtil nu blevet fremstillet ved hjælp af en smedningsproces, efter 2019 vil det nye blad til FELCO 32 beskæresakse / grensakse blive stemplet ligesom bladene på alle andre eksisterende FELCO beskæresakse / grensakse i verdensklasse. Denne opdatering vil give FELCO mulighed for at bruge en gennemprøvet og behersket fremstillingsproces, samtidig med at produktet bevarer sine tekniske egenskaber.

FELCO 32-designet vil blive lidt ændret, eftersom fordybningerne i siden på FELCO 32-bladet vil blive fjernet og det nye FELCO 32-blad vil have glatte sider ligesom de andre FELCO blade. Begge blad-versioner er fuldstændig kompatible med FELCO 32-redskabet.