Indlæser...
16 Nov 2017

FELCO lancerer nyt ørnenæb, FELCO 211, fås i tre længder.

Det nye beskæreværktøj tilbyder en effektiv løsning for beskæring af grene med en diameter på op til 35 mm. FELCO 211 er let, brugervenlig og stærk, og den er især velegnet til at udføre arbejdsopgaver på planteskoler, anlægsgartnerier, vingårde og til vedligeholdelse af parker og haver.

Den store nyhed ved FELCO 211 ligger i skærehovedet: en klinge med variabel radius, som forstærker den trækkende kraft og giver brugeren større styrke. Ingeniørerne hos FELCO har ligeledes optimeret underklingens kurve, således at grenen placeres så tæt som muligt ved skæreaksen og sikrer en optimal løftestangseffekt. Resultatet er uovertruffen, giver mulighed for nem skæring, også af hårdt træ, og med reducering af de kræfter der bruges.

Beskæreværktøjet er fremstillet ved hjælp af 100% vedvarende energi, og udviklet i Schweiz hos FELCO, med det schweiziske mærkes knowhow.FELCO 211 har klinge i hærdnet stål af høj kvalitet og en underklinge i smedet stål; en garanti for robusthed, stivhed og lang levetid. Rørene er i ekstruderet aluminium og takket være deres innovative  ”I” profil garanterer de en optimal modstandsevne overfor fysiske belastninger. De er lette og findes i tre længder: 40 cm, 50 cm og 60 cm.

FELCO 211 har et innovativt design, som subtilt kombinerer skærestyrke og brugervenlighed. Skafterne er dækket af en skridsikker beklædning, som sørger for at værktøjet ligger godt i hånden; Smidige støddæmpere i gummi reducerer stød i slutningen af vandringen; En rille får plantesaften til at løbe for at gøre arbejdet nemmere og endelig har dette værktøj høj præcision og et mikrometrisk system, der giver mulighed for nem justering af skærehovedet.

FELCO 211 er fremstillet på fabrikken i Geneveys-sur-Coffrane i Schweiz, og vil kunne købes på de sædvanlige salgssteder til efteråret 2017. Ligesom til alle andre FELCO beskæreværktøjer, kan man til dette værktøj købe reservedele. Det sikrer en lang levetid.

FELCO 211 er udviklet for at leve op til professionelle brugeres behov, som udfører tusindvis af beskæringer i hver eneste sæson og til tider med udstrakt arm. FELCO 211 er på én gang let i kraft af sine rør og robust i kraft af sin udformning, det giver mulighed for at beskære en stor diameter på en nem og komfortabel måde. Dette nye ørnenæb med skafter i tre forskellige længder udvider vort udvalg og giver mulighed for at positionere os som en væsentlig aktør på markedet med tohånds-værktøj” meddeler Stephan Kopietzki, salgs- og marketingsdirektør for FELCO.