01 Nov 2017

FELCO udvider sit produktsortiment. Præsentation af en helt ny serie lommeknive

FELCO 500-serien har det hele:

- Et praktisk indhak giver mulighed for en nem åbning af knivbladet for både højre- og venstrehåndede
- En "soft-touch" beklædning på siden gør kniven behagelig at røre ved
- En ergonomisk form sørger for, at kniven ligger godt i hånden
- Et system med blokering af knivbladet giver større sikkerhed
- Fra 3 til 10 funktioner efter eget valg

Et uundværligt tilbehør i by og på land, schweizerkniven er den trofaste ledsager, der finder plads i enhver lomme. Både professionelle og amatører kan finde netop den lommekniv, der passer til deres behov i den nye FELCO 500-serie.

Originalitet, styrke og et moderne design fandt FELCO som en fantastisk medspiller i SWIZA-lommeknivene. Der blev valgt 7 modeller; FELCO 500, 501, 502, 503, 504, 505 og 506, som allerede bliver tilgængelige i efteråret 2017. Brugervenlighed og form er gendesignet, og funktionaliteten er i top, for at hjælpe dig i hverdagen.

FELCO 500-serien har det hele: en smart udskæring, der giver mulighed for en nem åbning af bladet for både højre- og venstrehåndede; en "soft-touch" beklædning, der giver en behagelig berøring; en brugervenlig form, der gør, at den ligger godt i hånden. Endelig er sikkerheden forstærket i kraft af et system, der blokerer bladet i åben position. Alle modeller har et solidt blad i rustfrit stål (440/57 HRc) og mange funktioner som f.eks. en eller flere skruetrækkere (flade eller Phillips), en proptrækker, en sav eller en oplukker. Disse funktioner giver dig mulighed for at vælge den model, der svarer bedst til dine behov. Til slut skal det bemærkes, at lommeknivene er meget nemme at vedligeholde og at de lejlighedsvist kan vaskes i opvaskemaskine.

"I den hensigt at udvide sit udvalg med et tilbehør af høj kvalitet, som er nyttig for alle, har FELCO indgået et partnerskab med det schweiziske firma "Helvetica Brands SA", som fremstiller den anerkendte SWIZA-lommekniv. FELCO har valgt syv moderne og praktiske modeller fra dette mærkes store udvalg af schweizerknive. Et velegnet tilbehør for enhver livsstil og altid klar til nye oplevelser!", tilføjer Stephan Kopietzki, CCO hos FELCO.

"Vi gælder os over dette partnerskab, som markerer starten på et udbytterigt samarbejde mellem vore to virksomheder. FELCO og SWIZA deler de samme værdier og henvender sig til en krævende kundekreds, der holder af naturen. Dette samarbejde var en helt naturlig ting. Denne alliance vil give os mulighed for at styrke vores tilstedeværelse på det internationale marked og give vort unge SWIZA-mærke mulighed for at vinde anerkendelse uden for landets grænser, siger Peter Hug, CEO for Helvetica Brands SA.