Indlæser...
22 Sep 2016

FELCO 811, den nye bærbare el- beskæresaks, stærk og hurtig til alt beskæringsarbejde.

FELCO udvider sit sortiment med bærbare el-beskæresakse med en ny stærk, alsidig og hurtig model. FELCO 811 er ideel til alt intensivt beskæringsarbejde på alle områder, og vil givetvis blive det foretrukne værktøj for vinavlere, planteskoler og anlægsgartnere. Den kan let klippe en gren med en diameter på op til 35mm, og styrke og brugervenlighed er ikke de eneste fordele.

FELCO 811, vor schweiziske tegnestues sidste nye kreation, kombinerer styrken fra FELCO 820 og hastigheden fra FELCO 801. FELCO 811 er tegnet og fremstillet i Watch Valley, og det er et fantastisk alsidigt værktøj. Både vinavlere, planteskoler og gartnere har set frem til at have sådan et værktøj, og FELCO 811 holder alle sine løfter.

FELCO 811 er et stærkt, kompakt og effektivt værktøj med en klippekapacitet på 35mm, et robust hus i aluminium smedet ud i ét, med livsgaranti og et gendesignet skærehoved. Det sikrer en perfekt klippekvalitet over tid. FELCO 811 føres nemt ind mellem de grene, der skal beskæres, takket være sin lethed (810g) og det fritstående klippehoved.

Klippe tempoet kan øges i kraft af aktivering af funktionen med halv åbning. Funktionen med halv åbning kan efter behov indstilles på 50%, 60% eller 70%, den er let at vælge med aftrækkeren , eller ved hjælp af fjernkontrollen.

Som tilkøb kan fåes et identiskt klippehoved, let at montere, og perfekt til vedligholdelse af parker, med intensiv beskæring, stor diameter (>30mm).

Værktøjet er let, det ligger godt og behageligt i hånden takket være "soft touch" belægningen. Den kompakte og ergonomiske rygsæk giver stor bevægelsesfrihed og sikrer en god fordeling af batteriets/batteriernes vægt. Den kiltede struktur sikrer en optimal luftcirkulation og dermed stor komfort. Rygsækken er robust og solid og kompatibel med de andre modeller i FELCOtronic sortimentet.

Ud over det eksisterende batteri tilbyder FELCO et batteri med dobbelt kapacitet af sidste nye generation. Brugere, der har en FELCOtronic, har mulighed for at bruge FELCO 811 ved hjælp af de gamle rygsække, blot ved at få opdateret softwaren.

Smøring af klippehovedet gøres let og uden adskillelse, ved hjælp af en smørebolt. I lighed med alle FELCO-værktøjer, har FELCO 811 et komplet reservedelssortiment.

FELCO 811 kan købes hos FELCO-forhandlere efter september 2016.

"I sin over 70 år lange historie har FELCO altid tilbudt sine erhvervsdrivende kunder et sortiment med beskæresakse, som er egnet til hvert enkelt behov. Brugerne af FELCO 820 anerkender den fantastiske styrke og brugerne af FELCO 801 må tilstå, at de er meget tilfredse med værktøjets hurtighed og brugervenlighed.

Med lanceringen af værktøjet FELCO 811 har FELCO igen indtaget en position som en uundværlig partner ved at tilbyde markedets mest komplette sortiment.

Produkternes holdbarhed er et udtryk for den store respekt, vi har for vores kunder. Vores nye styresystemers og batterisystemers kompatibilitet med elektriske beskærere fremstillet siden år 2000 er et andet bevis på denne holdning. "Vort slogan "Swiss Precision Made to last" bliver bekræftet hver eneste dag i praksis", understreger Christophe Nicolet, CEO hos FELCO.

"Den vigtigste udfordring for dette værktøj FELCO 811 har været at opnå en betydeligt større klippekapacitet end FELCO 801, uden at slække på hastighed og vægt. Mekaniseringen af FELCO 811 er baseret på det samme princip som FELCO 801, men den er blevet fuldstændig revideret og optimeret til nye, meget alsidige klippehoveder ", tilføjer Denis Tièche, CTO hos FELCO.