Indlæser...
14 Oct 2014

Tre nye beskæresakse

FELCO udvider sortimentet af beskæresakse med tre nye nichemodeller : to sakse til venstrehåndede og en saks til beskæring af blomster.

FELCO gør meget ud af udviklingen af værktøjer, også til nichemarked. FELCO ønsker at opfylde behovene hos professionelle brugere ved lanceringen af de tre nye beskæresakse. Værktøjer som er er udviklet til bestemte forhold.
FELCO 16 og FELCO 17 - Modeller til venstrehåndede
FELCO 16 (baseret på FELCO 6) og FELCO 17 med roterende håndtag (baseret på FELCO 12) er designet til venstrehåndede. Et mindretal, men dog et betydeligt mindretal, da ca. én ud af ti personer er venstrehåndet. Begge modeller er udviklet med henblik på, at udvide sortimentet af beskæresakse til venstrehåndede. De nye sakse er kompakte, yderst lethåndterlige og bekvemme.

Professionelle brugere foretager op til 10.000 snit pr. dag, i flere måneder og år, så det er meget vigtigt, at saksen er præcis og kompakt, og passer perfekt til hånden der bruger den. Beskæresaksen OG brugeren skal kunne klare 10.000 snit pr. dag…

FELCO-værktøjer er beviseligt pålidelig. FELCO, en global producent af beskæresakse siden 1945, har altid fundet den perfekte balance mellem effektivitet, brugervenlighed, pålidelighed og præcision. Og selv i dag byder FELCO på en løsning uden kompromis med sine to nye beskærersakse til venstrehåndede: Komfortable håndtag af smedet aluminium, hærdet stålklinge og underklinge af høj kvalitet og mikrometrisk justering af skærehovedet, der giver et rent og præcist snit.
Disponible for salg fra oktober 2014.

FELCO 4C&H - Beskæresaks til blomster
FELCO 4Cut & Hold: En beskæresaks til beskæring af blomster, der gør det muligt at beskære blomster uden at beskadige dem. Det er en tilpasning af FELCO 4-modellen, hvor en specialanordning skrues til klingen for at holde på stilken, efter at snittet er udført, og derved undgå, at blomsten falder ned på jorden.

Uden at afvige fra mærkets egenskaber - med håndtagene af smedet aluminium og hærdet stålklinge og underklinge af høj kvalitet - byder FELCO 4C&H en særdeles fordelagtig løsning til professionelle brugere, der holder øje med prisen på deres værktøjer, sammenlignet med sin storebror, FELCO 100 (beskæresakse til beskæring af blomster baseret på FELCO 11-modellen).
Disponible for salg fra oktober 2014.