Indlæser...
13 Jul 2013

Nye rullegreb der gør saksene mere brugervenlige og bekvemme.

FELCO har forbedret ergonomien af FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 og FELCO 50, så du får et nemmere og mere bekvemt greb.

Det schweiziske selskab og globale markedsfører, FELCO, som er anerkendt for kvaliteten af sine klipnings- og beskæringsværktøjer, fokuserer på at forbedre ergonomien af enhåndsbeskæresakse med roterende greb, som omfatter modellerne FELCO 7, 10, 12 og 50 i den "Grønne værktøjsserie". Selskabet sigter på at skubbe fortræffelighedens grænser længere frem, selvom de roterende grebe, som understøtter håndens bevægelse, allerede garanterer stor komfort ved brug af beskæresaksene. Disse værktøjer er hovedsageligt designet til professionelle brugere, der arbejder inden for frugtavl, havedyrkning eller vinavl, men de kan også bruges af krævende amatører. Alle de nye modeller vil lanceres i september.

De udførte forbedringer har resulteret i den forbedrede komfort af FELCO 7, FELCO 10, FELCO 12 og FELCO 50. Den største ændring er den nye elastomerbelægning (i gummi) til det roterende greb, som er et blødere og mere klæbende materiale end den polymer, der er blevet anvendt indtil nu. Desuden blev geometrien af aluminiumsgrebene på modellerne FELCO 7, 10 og 50 gennemprøvet for at forbedre beskæresaksenes ergonomi og effektivitet.

Ejendommeligheden ved FELCO selskabet ligger i produkternes holdbarhed. Beskæresaksens aluminiumshåndtag er garanteret for livet. Desuden har designerne sikret, at de nye reservedele, herunder de roterende grebe, kan bruges sammen med tidligere værktøjer.