Indlæser...
05 May 2013

FELCO 820 – en komplet beskæringsløsning

Den spritnye transportable elektriske beskæresaks, FELCO 820, er designet i schweizerurets hjemland, og egner sig særligt til beskærearbejde associeret med frugtavl og skovdyrkning, samt i et vist omfang vinavl. Saksen anvendes også af anlægsgartnere i parker og haver. Find en detaljeret beskrivelse af dette universalværktøj nedenfor.

Den transportable elektriske beskæresaks, FELCO 820, repræsenterer det seneste udviklingstrin inden for FELCO-værktøj. Fordi denne unikke beskæresaks er designet, realiseret og fremstillet fra bunden i Neuchâtel, centralt placeret i schweizerurets hjemland, bærer den med stolthed følgemærket "Fremstillet i Schweiz".

De krav, der blev lagt til grund fra fremstillingen, var enkle: Giv kunderne af det schweiziske firma et kraftfuldt, hurtigt, pålideligt, lethåndterbart og universelt elektrisk beskæreværktøj. De mange anvendelsesmuligheder gør FELCO 820 ideel til forskellige anvendelsesscenarier, lige fra frugtavl til skovarbejde, for ikke at glemme tilskæring i parker og haver, anlægsgartneri, ja selv vinavl. FELCO 820 repræsenterer således det perfekte værktøj til alle typer beskærearbejder.

FELCO 820: Særlige egenskaber

Med sin beskærediameter fra 1 til 45 mm, tilbyder FELCO 820 en styrke uden sidestykke, som ikke kan findes på markedet.

Saksens styrke sikrer et rent og præcist snit, uanset åbningsvinkel. Snittet sikrer tilmed hurtig gendannelse af træet, og FELCO 820 bibeholder således planternes levedygtighed. Her ud over viser saksens krumme skærehoved sig ekstremt anvendeligt, når brugeren arbejder i højden: Træet trækkes ikke tilbage, når det beskæres. Lynhurtig åbning og lukning giver tilmed den fornødne tidsbesparelse i forbindelse med beskærearbejdet.

Den trinvise åbne-/lukkemekanisme giver præcis kontrol med klingens bevægelighed, afhængig af trykket på aftrækkeren. Det bliver derfor lettere for brugeren at flytte sig fra gren til gren.

FELCO 820 repræsenterer banebrydende innovation inden for beskæreværktøj: Ved et simpelt dobbelttryk på aftrækkeren, kan du aktivere saksens halvtåben-modus. Pointen: Værdifuld tidsbesparelse i forbindelse med små til mellemstore beskæreopgaver. Den nye aftrækkerfunktion sætter brugeren bedre i stand til at takle store diametre. Med dette smarte system, er der ikke længere behov for at skifte imellem den elektriske beskæresaks og saven!

Håndteringen af værktøjet og beskæretilbehøret (stige, bæresele osv.) foregår fuldstændigt sikkert, takket være saksens standby-modus.

Det lette og slanke batteriholdersystem giver optimal komfort og høj opladningskapacitet. Værktøjet kan anvendes med ét eller to batterier, afhængig af belastningsniveau: Brugeren behøver kun at bære det højst nødvendige, når selve beskærearbejdet skal udføres. Bæreselen justeres let, så brugeren kan skifte den på et splitsekund. Bæreselen sidder tæt ind til kroppen, hvilket sikrer optimal bevægelighed. Batteriholderen (inkl. batterier) er fuldt kompatibel med FELCO 800 og FELCO 810.

Den ultrabløde ledning indsættes gennem en af løkkerne i hver skulder, hvilket sikrer, at den ikke bliver viklet ind i grene. Dens ideelle længde garanterer betjening for både højre- og venstrehåndede. Lige meget, om du er højre- eller venstrehåndet, eller du har behov for at skifte hænder under beskærearbejdet, giver FELCO 820 dig maksimale håndteringsmuligheder i alle situationer.

De ultralette og slanke batterier genoplades inden for 2 timer. Et smart system af Kers-typen (bruges i Formel 1-racerløb) opsamler den energi, der produceres ved sammenlukning af klingerne, og øger FELCO 820-batteriernes kapacitet med mere end 10 %. En USB-port tillader tilmed opladning af f.eks. en mobiltelefon eller en MP3-afspiller.

Det smedede aluminium giver selve værktøjet en exceptionel styrke og holdbarhed. Der ud over garanterer værktøjets sofistikerede system modstandsdygtighed over for smuds og andre typer beskæreaffald.

Til alt dette kan vi tilføje, at værtøjet let og hurtigt kan vedligeholdes, da en integreret skærm, som udgør en del af fjernstyringshuset, viser brugbar systeminformation (såsom tilbageværende batterikapacitet, snitantal eller fejlfindingsoplysninger, osv.), Slitaget nedsættes ved hjælp af en smørebolt, der smører værktøjet. En bæretaske indeholder essentielt tilbehør til almindelig vedligeholdelse af værktøjet. Uden tvivl er det nyeste produkt fra FELCO i Geneveys-sur-Coffrane meget mere end et simpelt beskæreværktøj - det er en ægte og komplet beskæreløsning!