Indlæser...
24 May 2013

FELCO 801, elektrisk bærbar beskæresaks, egnet til intensivt arbejde.

Med FELCO 801 udvider FELCO sit udvalg af elektriske bærbare beskæresakse. Denne innovative model er i særlig velegnet til beskæringsarbejde i vinmarker, takket være sit slanke design. Hurtigklippende, let og ergonomisk. Egenskaber, der gør det let at komme rundt om de grene, der skal beskæres. FELCO 801 er ideel til mange forskellige anvendelser, da den kan klare beskæringsdiametre på op til 30 mm.

Med FELCO 801 tilbyder det schweiziske mærke det ideelle elektriske bærbare værktøj til beskæringsdiametre på op til 30 mm. FELCO 801 er især velegnet til arbejde i vinmarker, men den kan også bruges i havedyrkning, planteskoler eller vedligeholdelse af parker og haver.

FELCO 801 giver komfort på alle stadier. FELCO 801 er blevet udviklet under hensyntagen til de professionelle brugeres behov. Værktøjet er let, ligger velafbalanceret i hånden, bekvemt og rart at bruge. Aftrækkeren og beskæresaksens lille kropsstørrelse byder på manøvredygtighed uden sidestykke. Arbejdet bliver lettere, takket være værktøjets ergonomi og lette vægt, og den reducerer arm- og skulderspændinger.

Venstrehåndede har vi også tænkt på:
FELCO 801G.

Med den kompakte og lette rygsæk forenkles bevægelserne, og god vægtfordeling af batterier sikres. Den fleece-beklædte struktur sikrer optimal luftcirkulation, og derved mere komfort. Den stærke og solide rygsæk passer til andre modeller i FELCOtronic-serien.

Den ultrabløde ledning indsættes gennem en af løkkerne i hver skulder, hvilket sikrer, at den ikke bliver viklet ind i grene.

Forbedret produktivitet, takket være FELCO 801. Design og skærehovedets geometri gør, at FELCO 801 let kommer rundt mellem de planter, der skal beskæres.

Præcis kontrol af klingens bevægelser ved anvendelse af progressiv-tilstanden giver maksimal præcision, effektiv beskæring og sikkerhed. Den halvåbne tilstand er tidsbesparende i forbindelse med beskæring af mindre diametre.

Ingeniørarbejdet hos FELCO omfattede både innovativt og effektivt mekanik, især takket være øget mortorrotationshastighed og lejemøtrikkens optimerede bevægelse.

Fjernkontrollen viser mange forskellige nyttige oplysninger, som f.eks. resterende batterilevetid, snittallet, fejlfinding osv.

Batteriet holder til en hel dag med beskæring, afhængigt diameteren og træets beskaffenhed. Når det kræves, kan et andet batteri tilføjes, ligegyldigt hvad opladningsniveauet er. Ved hjælp af litiumpolymer-teknologi (Li-Po) er opladningstiden for batteriet maksimalt 2 timer.

Standby-modus, der garanterer brugerens sikkerhed ved arbejde.

Ved beskæring af klove på får og geder skiftes til specielt 800M-skærehoved. Skærehoved 800F er ideelt til arbejde med mindre diametre på op til 20 mm.

Naturvenligt værktøj. Takket være dens forbedrede skærehoved i højkvalitetsstål er snittet med diametre på op til 30 mm rent og præcist. Dette fremmer gendannelse af beskæringssnittet, og det bidrager også til forbedret planteavl. Geometrien, den nøjagtig justering af skærehovedet og værktøjets styrke muliggør effektiv beskæring af grene uden at beskadige dem.

Takket være mikrometerjusteringssystem, som letter justeringen af skærehovedet, er beskæringen perfekt hele dagen lang.

Ekstremt simpel vedligeholdelse. Vedligeholdelse af skærehovedet kan udføres nemt uden at skille værktøjet ad, takket være smørebolten, som smører klingen og underklingen. Det formstøbte aluminium giver selve redskabet en bemærkelsesværdig styrke og levedygtighed.

FELCO 801 ligner en naturlig forlængelse af hånden.