01 Feb 2012

FELCO tager imod udfordringen og etablerer sig på sociale netværkstjenester!

Starten på det nye år markerer tiden for nytårsforsæt, og FELCO har besluttet sig for at dedikere de næste tolv måneder til etableringen af en tilstedeværelse på den sociale netværksarena. Facebook, LinkedIn, FlickR, YouTube… FELCO har til hensigt at gøre 2012 til året, hvor virksomheden etablerer kontakt til alle brugere af FELCO-beskæringsværktøj - heriblandt dig!
I 2012 har FELCO i sinde at oprette en "digital" forbindelse til sine slutbrugere via sociale netværkstjenester. Facebook og LinkedIn giver virksomheden mulighed for at kommunikere direkte med dig, slutbrugeren, og samtidig gøre alle slutbrugere i stand til at chatte indbyrdes. På Facebook og LinkedIn kan FELCO annoncere produktopdateringer, foranledige råd og idéer fra professionelle brugere af beskæringsværktøj samt give alle slutbrugere adgang til en platform, hvor de kan dele deres erfaringer...
FELCO vil bruge tilstedeværelsen på FlickR og Youtube til dele billeder og videoklip af praktisk anvendelse af virksomhedens beskæringsværktøj.
Den direkte kontakt med sine slutbrugere er meget vigtig for den schweiziske virksomhed, der er baseret i Geneveys-sur-Coffrane. Opfordring til og kanalisering af feedback fra slutbrugerne har altid været prioriteret højt i virksomheden, der ofte sender medarbejdere fra hovedkontoret i Schweiz udenlands for at møde slutbrugere og til stadighed vender enhver sten i verden for at finde nye måder at forbedre sine produkter på.
De sociale netværkstjenesters kommen repræsenterer en helt ny mulighed for virksomheden, idet de introducerer en kommunikationskanal, der både er enkel at bruge og tillader direkte kontakt imellem virksomheden og dens slutbrugere. De digitale værktøjer et lettilgængelige og venter bare på at blive taget i brug - af FELCO, naturligvis, og dig selv.
Hvis FELCO kan få en bedre forståelse for den måde, du arbejder på, kan vi også designe endnu bedre værktøj, der passer til netop dine behov.