Indlæser...
15 Oct 2021

FELCO ørnenæb, udvalget bliver udvidet

Den nye FELCO 201 giver en meget præcis beskæring og nem at manørere.

Det nye ørnenæb, FELCO 201, findes i tre størrelser og har et nyt og innovativt klippehoved, for bedre skarphed og præcis beskæring.

FELCO-201_PDL-095-def

FELCO 201 serien kommer med forbedret klinge, stor holdbarhed, præcis og ren beskæring. Det smalle klippe hoved gør at FELCO 201 er meget manøvre dygtig, selv på svært tilgængelige steder. FELCO 201 modellens klinger har fået ny geometri,
for ren og effektiv beskæring. Klingerne, som har en let trækkede effekt, er innovativ og eksklusiv FELCO brandet. Den nye klinge forbedrer holdbarheden og gør det letter at klippe grenen over.

Met en klippe diameter på hele 35mm er FELCO 201 egnet til brug alle steder med behov for klipning af grene. Det phthalate fri non-slip overtræk giver dette letvægts værktøj et behageligt og komfortabelt greb. Det I-formede design på alu rørerne samt støddampere giver maksimal beskyttelse. Klingen i hærdet stål, den smedede underklinge og rørene i ekstruderet sluminium beklædt med termolad, giver holdbarhed og driftssikkerhed i meget lang tid.

FELCO 201 findes i tre forskellige størrelser; 40, 50 og 60 cm. FELCO 201 er designet til brug for alle, alle steder, hvor der skal klippes grene, professionelle og amatører.