Indlæser...
11 Oct 2020

Nyt sortiment af handsker fra Felco

Les Geneveys-sur-Coffrane, den 1. september 2020: FELCO lancerer et udvalg med personlige værnemidler (PPE), som består af tre handskemodeller, der er specifikt udviklet til beskæringsarbejde: FELCO 701, 702 & 703.

FELCO-910_FELCO-702-01

Det nye handskesortiment er et naturligt supplement til Felco´s beskæresakse. Handskerne er specifikt udviklet til beskæringsarbejde. Design og fremstillingsteknikker giver godt greb, og dermed perfekt kontrol af alle beskæringssituationer.

De er udviklet til at beskytte hænderne mod risici for mindre fysiske skader under beskæring. Sortimentet tilbydes i tre modeller: FELCO 701, FELCO 702 & FELCO 703. Under udviklingen af disse handsker har vi haft særlig fokus på komfort kvalitet og effektivitet for at leve op til krav fra beskæringsindustrien, når de står i situationer, hvor sikkerhedsstandarderne kræver anvendelse af PPE. Handskerne er selvfølgelig også velegnede til det private marked.

De tre modeller har særlige egenskaber, som gør dem egnede til forskellige anvendelser.

FELCO 701

Denne lette og ergonomiske model i strikket HPPE (high performance polyethylene) garanterer en høj modstandsevne over for snit. Fingrene og håndfladen imprægneret med nitril giver et fremragende greb og en meget god modstandsevne. Er egnet til præcise beskæringsopgaver, som vinavlere, anlægsgartnere, frugtavlere eller gartnere skal udføre.

FELCO 702

Denne model er udviklet til at beskytte hænderne under intensiv brug. Den er fremstillet i okselæder (håndflade og fingre) med elementer i PVC for at garantere bedre greb og modstandsevne. Den forede håndryg er i Spandex, et strækbart og åndbart materiale. Blandet handske, varm om vinteren. Den er perfekt til beskæring inden for vinavl eller frugtavl og på planteskoler.

FELCO 703

Denne handske er fremstillet i læder af høj kvalitet og modstår perforeringer. Den beskytter mod risici for mindre fysiske skader. En elastik ved håndleddet giver en perfekt fastholdelse. Den er ideel til intensive opgaver inden for frugtavl, gartneri og på planteskoler. Det elegante design passer til alle sæsoner.

Alle modeller findes i 4 størrelser: S / M / L / XL, som svarer til de størrelserne 8 / 9 / 10 / 11. FELCO-handskerne vil være tilgængelige allerede i september 2020 i det sædvanlige distributionsnetværk.