01 May 2019

NEW FELCO 14 & FELCO 15

FELCO 14 & FELCO 15: To nye kompakte, praktiske og utroligt effektive beskæresakse leveres med fast håndtag (FELCO 14) eller roterende  håndtag (FELCO 15), de er særligt velegnede til små hænder… men ikke kun.

Du vil, som professionel eller amatør, finde Felco’s unikke knowhow i disse nye beskæresakse. Ergonomi og holdbarhed er en selvfølge på FELCO 14 og FELCO 15. Saksene Disse to nye beskæresakse er en effektiv løsning for beskæreing af planter med en diameter op til 18 mm i alle typer omgivelser .

FELCO 14 og FELCO 15 giver på én gang en stærk og nænsom beskæring takket være skærehovedets specielle geometri med et karakteristisk let konkavt blad. Underklingens optimerede bue giver mulighed for at fastholde grenen så tæt som muligt ved aksen og forhindre den i at glide. Disse to værktøjers både moderne og raffinerede design sikrer brugervenlighed og nem adgang til de grene, der skal beskæres. Håndtagene i smedet aluminium (garanteret på livstid) er lette og robuste og deres form sikrer, at de ligger godt i hånden. Beskæresaksens ergonomi, det vinklede skærehoved og støddæmpere giver en god brugerkomfort selv under vanskeligt arbejde, samtidig med en reducering af de nødvendige kræfter for håndleddet og hånden. FELCO 14 og FELCO 15 har en overklinge og en underklinge i hærdet stål af høj kvalitet. En trådsaks og en saftrille gør arbejdet nemmere, mens det mikrometriske system tillader en fin og præcis justering af værktøjets stramning. I lighed med de andre FELCO-beskæresakse kan elementerne i FELCO 14 og FELCO 15 udskiftes. Dette snilde reservedelssystem giver brugte værktøjer en foryngelseskur og forlænger således deres levetid.

”Vi har udviklet to små effektive og lette beskæresakse som svar på efterspørgslen på markedet og i samarbejde med vores professionelle brugere i feltet. De fuldender således FELCO-udvalget ved at tilbyde et alternativ til personer med små hænder, som ønsker en kompakt og meget praktisk beskæresaks. De er omhyggeligt designet ned i de mindste detaljer, fremstillet helt igennem ved hjælp af vedvarende energi og i henhold til vores kvalitetsstandarder, FELCO 14 og FELCO 15 er især egnet til brug inden for frugtavl, anlægsarbejde, vinavl, på planteskoler og til vedligeholdelse af parker og haver”, tilføjer Stephan Kopietzki, CCO hos FELCO.