Indlæser...
12 Apr 2016

Højeffektiv sav, trække funktion

Les Geneveys-sur-Coffrane (marts 2016) - FELCO udvider sit sortiment med lanceringen af to nye buede save, med trækkende snit. Arbejdet med levende træ bliver, uanset hvor, indenfor det grønne område, de nye FELCO save bruges, langt mere enkelt og effektivt. De to nye modeller er fremstillet efter de bedste standarder og lever op til de mest krævende brugeres behov. Verdens førende leverandør af professionelle redskaber til beskæring og trimning tilføjer således et nyt varenummer til sin liste over effektive, solide og brugervenlige værktøjer af høj kvalitet.

De to nye save har begge savklinger til trækkende snit, men i forskellige længder: 270 mm for FELCO 640, 330 mm for FELCO 630. Perfekt og hurtigt snit, komfortabel, lang levetid, optimal bortskafning af savsmuld: Zoom på disse to nye saves tekniske egenskaber.

- Tændernes optimale geometri giver mulighed for at bortskaffe store mængder af savsmuld for at bevare effektivitet og forebygge tilstopning. Da savklingen har en konkav form, undgår man blokering under savning. Savklingen er i forkromet stål af høj kvalitet og modstår korrosion.
- Tændernes spidser er forstærkede med impuls-varmebehandling. Denne behandling øger tændernes modstandskraft, hårdhed og skarphed og tredobler klingens levetid.
- Det ergonomiske håndtag med sin smidige og behagelige beklædning sikrer, at saven ligger perfekt i hånden og giver et godt greb, selv i fugtige og/eller kolde omgivelser. Håndtagets egenskaber kombineret med klingens form, giver mulighed for en fantastisk absorbering af vibrationer.
- Buen for enden af klingen gør, at saven ikke smutter
- Saven bliver i sit etui og giver dermed endnu mere sikkerhed. Saven har et innovativt system til fastgørelse og tages ud med et tryk med tommelfingeren. En strop (medfølger) giver mulighed for at fastgøre saven til benet.

"FELCO har udviklet nye buede save for at leve op til den grønne professionelle verden, en verden hvor beskæringshastighed, kvalitet på beskæring og effektivitet er en stor faktor. Men også den krævende amatør vil blive tiltrukket af disse nye save”, understreger Stephan Kopietzki, salgsdirektør hos FELCO.

"Det fremgår af samtaler og vidnesbyrd fra professionelle i hele verden, at R&D teamet har optimeret udviklingen af FELCO 630 og FELCO 640. Disse nye save drager fordel af de sidste nye teknologier og patenterede nyheder; de gør arbejdet lettere, samtidig med at de sikrer en maksimal komfort. Desuden giver et innovativt system med fastgørelse af saven i sit etui endnu større sikkerhed under bevægelser", tilføjer Denis Tièche, R&D direktør hos FELCO, begejstret.